SerdaR_R kullanıcısının son içeriği

1. S

SYM MaxSYM 600i ABS

Merhaba, motorum satılıktır. Detaylar ilanda yer almaktadır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-orjinal-maxsym-600i-abs-415985484/detay/
  2. S

Otoyolda 119 km/sa ile ceza yemek

Bugün eve ceza tutanağı gelmiş. Tespit edilen hız 119 km/sa olarak gözüküyor. Cezanın geldiği yer ise daha ilginç: İzmir otoyolu. Hız sınırını 10%'dan 30%'a kadar aşmaktan 200 lira ceza yemişim. Sizce bu normal mi? Ben hız sınırı otobanda 120 diye biliyorum bunu bana açıklayabilecek bilgili...
  3. S

Yağmurluk

Merhabalar, yola çıkmadan önce aldığım alt ve üst yağmurluklar. Motosiklet mağazalarında yağmurluklar çok pahalı geldiği için doğa ve kamp malzemeleri satan bir mağazadan aldım. Reklam olmasın diye isim vermiyorum. Toplam 65 tl gibi bir fiyata geldiler. İnce ve katlanınca çok az yer kaplıyorlar...
  4. S

MaxiScooter ile Uzun Yol

Merhabalar, haftasonu İstanbul-Marmaris arası yola çıkmayı planlıyorum motorumla. Uzun bir yol olacağı için ve de motor üstünde yorucu olabileceği için rotayı 2 güne bölmeyi planlıyorum. İlk gün İstanbul-İzmir (450 km), ikinci gün İzmir-Marmaris (280 km) olacak şekilde düşünüyorum. Sizce bu...
  5. S

İstanbul And. yakasından merhaba

Merhaba :king:, Yaşım 28. İstanbul And. yakasında ikamet ediyorum. Şu anki motorum maxiscooter. Haftasonları birlikte gezi etkinlik vs. yapabileceğim gruplar varsa mesajlarınızı bekliyorum. :wiinkk: Bu arada motorumla ilgili sorularınız varsa da cevaplayabilirim. Modeli profilimde.