Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaşlar herkese iyi forumlar.Ben forumda yeniyim. 18 Yaşındayım ehliyetimi yeni aldım. Yaza dogru Motosiklet almayi düşünüyorum. Motoru genel olarak şehir içinde gezmek için kullanicam.Uzun yol yapıcagimi pek sanmıyorum. Aklımda Küba XCG 100 ve Mondial Superboy var. Iki motorda çok...
S.a arkadaşlar ben 15 yaşındayım motosiklet almak istiyorum ehliyet muayene vergi vb sebeplerden dolayi elektrikli almaya karar verdim Yuki Orion 2000W modeli hoşuma gitti bu model hakkında bi bilginiz var mı yada onerebileceginiz bi elektrikli var mi Bu elektriklinin son hızını ve...
Oncelikle selamin aleyküm arkadaşlar. Motosiklet almayi düşünüyorum. 18 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım. Ilk motoru olucak. Daha önce 125 cc debriyajli ve cup kulandim. Debriyajli daha zevkli ve daha iyi diyorlar. Ikinci el bi cin dusunuyorum. Fakat cup mu debriyajli mi karar veremedim. Sizce...
Selamun Aleyküm arkadaşlar .. Öncelikle herkese iyi forumlar motora yeni başlayacağım.Şu iki motor arasında kaldım :
Kanuni breton s100
Mondial prince 100
Siz olsanız ne yapardınız?Motorların artı ve eksileri neleerdir?Şimdiden Tesekkürler...