SENARİST kullanıcısının son içeriği

1. SENARİST

Performans Egsoz Muayneden Geçermi ?

- Selam arkadaşlar Ninjamda Tiger performans Egsozu var. (orjn Egszum yok) bu şekilde sorun yaratırlarmı? Xenon geçmıyormus muayneden sanırım onuda sökerız artık napalım :( ( 130 70 17 Lastik satan varmı arnızda irc falan ? :) ) üff içim sıkıldı :flower:
  2. SENARİST

Motoru trafikden sildirme (Perte çıkarma-Hurdaya ayırma)

Herkeze Merhabalar...Arkadaşlar benim şöyle bi sıkıntım var 2007 yılında bi motor almışdım (ASYA 150-t1) 2010 yılında askerlik nedeniyle haliyle alakadar olamadım. Askerden döndüğümde işe farklı bi şehre yerleşmişdik. Bu arada babamda motoru eski çalışdığı yerde birisine bırakmış.Aradan uzun...
  3. SENARİST

Performans egsozu + 5 Hp olayı ?

Selamlar Motoruma Egsoz düşünüyorum ancak Performans egsozlarındaki + 5 hp olayı nedir , doğrumudur ve çogu sitede 100- 150 lirası satılan egsozlarda bu olay olabiliyormu YBR için egsoz tavsiyesi varmı ?
  4. SENARİST

Bodrumdan Selamlar

Herkeze merhabalar arkadaşlar Uzun zamandır bende motorsiklet sevdalısıyım sizler gibi. Sitemizi uzun süredir takip ediyorum Birçok kez merak duyduğum konuda karşıma çıkıyordu zaten burası. Üyesi olmak bugüne kısmetmiş bende ybr ESD kullanıcı olarak sizlerleyim..:flower: Bu arada avatar...