Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba daha once cok tartisilmis bir konu ama motor aldigimdan beri ruhsati almadim 4 ayi gecti 2016 itibari ile trafikten almaya gitsem para cezasi varmi
Birde 1 ayi gecince trafikten men ediliyormus ruhsati aldiktan sonra ayrica bi islem yapmam gerekirmi
Herkese merhaba
Motor yavaşlarken ışıkda durucam 2. vites de debriyaja basıp 1 atıcam fakat debriyaj sıkılı vaziyette 1 e atamadan direk stop ediyor.
Daha önce vitesli motor tecrübem olmadığı için yanlış yaptığım bişey mi var yoksa motorla mı alakalı anlayamadım ne yapmalıyım ?
Merhaba
Mondial 125 KT nin deposu Kuba cg100 e takılırmı birde bu cg100 de yağ filtresi olurmu motoru daha yeni aldığım için pek bilmiyorum yardım edebilirseniz sevinirim.
Merhaba
Bir tane motor alacağım fakat devir işlemleri hakkında hiç bilgim yok ruhsatı kendi üzerimize geçirirken noter masrafı ne kadar çıkıyor ?
Birde noter işlemleri sırasında ehliyet soruluyor mu çünkü henüz motor ehliyetim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.