Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1741609909
Ehliyet olarak A sınıfına sahibim fakat daha yüksek cclerde bu fiyat bandında bir şey bulamadım, haftasonu motoru olacağı için de çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Alınır diyosunuz o zaman
Uzun zamandır supermoto kültürüne ilgim var fakat ülkemizde pek yaygın değil. 100 150 bin bandında nispeten hafta sonu motoru olarak kullanabileceğim bir süpermoto tarzı arıyorum. Aklımda wr125x var ama çoğu 40bin üzeri kmlerde ve genel olarak hor kullanılan bir motor türü oldugu için...
Aktif mati125 kullanıcısı olarak asla tavsiye etmem, her 10 binde 1 egzoz kırar yeri yalama olur tornayada diş açtırıp yeni egzoz takarsın bi 5 10bin sonra bidaha olur, ön fren hidroliği patlar sürekli yaparsın yine patlar, titreşimden vibratör gibi sallar seni alttan, her kasisten geçişinde dip...
Model farketmez her öneriye açığım, nxr 2 stok bulamadım hiçbi yerde, araide görsel olarak çok hitap etmiyor başka öneriniz varmı
1741366255
Maalesef orjinalliğine emin olamadığım için tercih etmiyorum, her tarz öneriye açığım varsa öneriniz
Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyım
Ortalama 200 250bin civarı bütçem var aklımda ise 2016 kasa cbr500r var veya belki biraz daha borç harç ile gen3 duke390 veya ninja400. Eski kasa cbr alınır mı yoksa riskli mi önerileriniz tavsiyeleriniz nedir
Çakma ekipman konusunda son zamanlarda ciddi bir artış var, alacağım hangi 2. El ekipmana yönelsem acaba dedirtiyor bu konu, ayırt etmenin bir yolu var mı