semihgzlklu kullanıcısının son içeriği

1. S

Supermoto hakkında

1741609909 Ehliyet olarak A sınıfına sahibim fakat daha yüksek cclerde bu fiyat bandında bir şey bulamadım, haftasonu motoru olacağı için de çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Alınır diyosunuz o zaman
  2. S

Supermoto hakkında

Uzun zamandır supermoto kültürüne ilgim var fakat ülkemizde pek yaygın değil. 100 150 bin bandında nispeten hafta sonu motoru olarak kullanabileceğim bir süpermoto tarzı arıyorum. Aklımda wr125x var ama çoğu 40bin üzeri kmlerde ve genel olarak hor kullanılan bir motor türü oldugu için...
  3. S

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

İşe gidip gelmelik yamaha crypton falan bulursun fazlası zor japonda o bütçeye ayrıca 50bine 15 yaşında japondansa yeni çin tercihimdir
  4. S

Mati125 - Rks Des 125 70-75.000 Bandında öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Aktif mati125 kullanıcısı olarak asla tavsiye etmem, her 10 binde 1 egzoz kırar yeri yalama olur tornayada diş açtırıp yeni egzoz takarsın bi 5 10bin sonra bidaha olur, ön fren hidroliği patlar sürekli yaparsın yine patlar, titreşimden vibratör gibi sallar seni alttan, her kasisten geçişinde dip...
  5. S

20 bin Kask öneri?

Ls2 ye karşı bir antipatim var rapid2 cf bajaj kullanıcı profili sağolsun
  6. S

20 bin Kask öneri?

Model farketmez her öneriye açığım, nxr 2 stok bulamadım hiçbi yerde, araide görsel olarak çok hitap etmiyor başka öneriniz varmı 1741366255 Maalesef orjinalliğine emin olamadığım için tercih etmiyorum, her tarz öneriye açığım varsa öneriniz
  7. S

20 bin Kask öneri?

Bütçem ortalama 18 20 civarında ve bir kask düşünüyorum aklımdaki model Scorpion exo hx 1 retro karbon, naked racing tarzı motorlar kullanıyorum...
  8. S

50binde r25?

Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyım
  9. S

50binde r25?

150 diyor, 135 140a çözülür gibi
  10. S

50binde r25?

50 binde r25 mi yoksa sıfır cf mi diye düşünüyorum çok arada kaldım, hasar kayıtsız kazasız 17 model r25 alınır mı ne dersiniz
  11. S

Eski kasa cbr500r riski

Yeni kasaları fiyat performans olarak mantıklı gelmiyor, eski kasa ise çok masraf çıkarır mı acaba diye düşünüyorum
  12. S

Eski kasa cbr500r riski

Ortalama 200 250bin civarı bütçem var aklımda ise 2016 kasa cbr500r var veya belki biraz daha borç harç ile gen3 duke390 veya ninja400. Eski kasa cbr alınır mı yoksa riskli mi önerileriniz tavsiyeleriniz nedir
  13. S

"İthal" adı altında satılan çakma ürünler

Çakma ekipman konusunda son zamanlarda ciddi bir artış var, alacağım hangi 2. El ekipmana yönelsem acaba dedirtiyor bu konu, ayırt etmenin bir yolu var mı
  14. S

30k kask eldiven mont öneri

Astars 1700tl ikince el alacağım fakat kullanılmamış fatura vs var
  15. S

30k kask eldiven mont öneri

Bütçemi biraz daha arttırabilirim, önerileriniz nedir. Eldiven olarak shima breeze 2 veya alpindstars celer v2 arasında kaldım

Yeni mesajlar