SEMERKENT kullanıcısının son içeriği

1. S

250 cc/Jinlun-mct-ramzey chopper alt takım motor bloğu (Komple) ARIYORUM.

Merhaba. Kullanmadığınız hurdaya ayırdığınız chopper motosikletiniz varsa,altakım motor bloğu arıyorum.İlgilenenler mesaj atabilir yada yorum yazabilirler. İyi günler. Bu konu yayında kaldığı sürece günceldir.
  2. S

İstanbulda oturan motorcu arkadaşlardan yardım istiyorum

Merhaba arkadaşlar.Ben mersinde yaşıyorum. İstanbulda chopper motosiklet var kazalı.Sahibi ilan vermiş bende almak niyetindeyim.Benim için Özellikle motor bloğunu inceleyip,sanki kendisine alacakmış gibi incelemesini ve bana dönüş yapmasını rica ediyorum.Tanıdığım kimse olmadığı için...
  3. S

jinlun 150 cc ve jinlun 250 cc hakkında tavsiye ve bilgilerinize ihtiyacım var.

Merhaba.Öncelikle Trafikte olan tüm yolcu ve şöför kişilere sağlık sıhhat dilerim. Benim motosikletim jinlun 150 cc.Birde jinlunun çift silindirli 250 cc olan var.Geçenlerde sürekli gittiğim motor tamircisi ustaya"acaba jinlun 250 cc alt takımı,jinlun 150 cc şasiye otururmu"dedim..Bana...
  4. S

Modifiye tutkunlarına kısa bir soru

Tüm motorcu kardeşlerime abilerime ablalarıma selamlar.Chopper motorum 150 cc ve 200 cc'ye yükseltmek istiyorum. Sorum gayet basit.... 150 cc lik krankı değiştirmeden....63.5mm.200 cc Piston+silindir+silindir kapağı değiştirmek niyetindeyim.Uzun vadeli olarak krank uyum sağlarmı yada zararı...
  5. S

Berbat olmuş egzoz krom kaplama sökme işlemi yardım.

Merhaba.Ben mersinden bir kardeşinizim. Motosikletimin egzozu üzerindeki krom orjinal kromdur.Fakat artık kararma ,bazı yerlerinden soyulma,çizik v.s çok pis gözüküyor.Bulunduğum bölgede nikel kaplama işi yapan 1 tane esnaf var.Fakat hem yüksek fiyat verdiğinden hemde sonradan yapılan bu...
  6. S

Artçım için kol dayamalı sırt minderi yardım/bilgi.

Merhaba. Jinlun marka chopper motosiklet sahibiyim.Motosikleti yaza hazırlamak istedim şimdiden ufak ufak çalışmalara başladım.Ben yolcum rahat etsin diye,kol dayamalı sırt minderi gibi bir aksesuardan arıyorum fakat nette bulamadım.Böyle bir şeyi yapan yada bulabileceğim bir yer varmı...
  7. S

chopper Sürücü sırt dayama elemanı ve sürücü koltuğu hakkında bilgi

Merhaba. aranızda yeniyim.Geçenlerde çtığım konuda kendimden biraz bahsetmiştim.Jinlun 150 chopper ım var.İnternette görfüğüm kadarıyla bazı chopper lara gerek sürücü ve gerekse yolcu koltuğu kısmına sırt dayamak için eleman uydurmuşlar.Eleman diyorum,çünku her iki malzemenin adı aynımı yoksa...
  8. S

Jınlun 150 cc ( Benim için önemli )

Hepinize merhabalar. İsmim Aybars 28 yaşındayım.Soruma cevap verecek değerli üyelere teşekkür ederim öncelikle.Cevap vermeyenlerinde canları sağolsun 😊 2.el bir jınlun 150 cc chopper motosiklet aldım.Aldım dediğime bakmayın para vermedim yani biraderin motosikleti bana kaldı kendisi araba aldı...
  9. S

Yeni karburatör sorunu..

Değerli yöneticilere ve görüşlerini paylaşan herkese selamlar.. Arkadaşlar mondial 150 zc scooter motosiklet sahibiyim.1 hafta kadar önce motsikletin bir takım parçaları değişti sırasıyla; *krank *üst piyano *egzanrik dişlisi ve zinciri *tüm contalar *şarz dinamosu *buji *çıkma karburatör...
  10. S

Mondial 150 ZC performans sorunu

Değerli Yöneticilere ve Görüşlerini Paylaşan herkese selamlar.Eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim zira burada yeniyim... Arkadaşlar adım Aybars ve mondial 150 zc marka motosiklete sahibim.Alma sebebim ayağımı yerden kessin dolmuşlarda sürünmeyeyim maksadıyla bu modeli seçtim.Şimdi...

Yeni mesajlar