Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim sormak istediğim yıl olmuş 2015 sahibinden.com da gördüğümüz 2000 model yada daha düşük 50.000 km ve üzeri dragstarlar Alınır mı? alsam bana ne masraf çıkarabilir.? Olur ya kimse kötü motor istemez ama kötü bir motora rast gelsek ne kadara patlar bana bu...
Merhaba Arkadaşlar;
Cumartesi akşamı Bostancı sahilde araçla en sol şeritte sıkışık trafikte gitmeye çalışırken,sol aynamda bir motosiklet sürücüsü gördüm. Hafif hafif sağ tarafta boşluk aramaya çalışırken (amacım motosikletin geçebileceği kadar bir yol ayarlamak) motosiklet sürücüsü arkadaşım...
Merhaba arkadaşlar;
Bugün internette dizlik ararken bir çin sitesinde altta resimleri olan üründen gördüm. Acaba Türkiye'de satan bir yer yada buna benzer alternatif bir ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı? Birde işimize yarar mı acaba?
Buyrun site adresi...
Merhabalar. Ben Tekirdağ/Çorlu'dan Selçuk. Aranıza yeni katıldım. Yamaha YBR-125 Esd motosikletimi ve A2 ehliyetimi yeni aldım. Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. Daha önceden de siteyi takip ediyordum kayıt olmak bugüne kısmetmiş.