Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tecrübesi olan arkadaşlardan yorum yapmasını rica ederim,ehliyet ver 6 senedir kullanıyorum motor bu yüzden sadece kiralacak yerler hakkında yardım talep lütfen,teşekkürler
Merhaba herkese bu kaskı amazonda buldum kargo+vergi dahil fiyatı 270 euro,sorum şu Türkiyede 4000 Tl bandında daha önce kullanan varmıdır?
Tr fiyat
http://www.motoplus.com.tr/urun/9907011832181/BELL-M5X-KAPALI-KASK-CARBON-OCB
amazon fiyat...
Geçen ay 2.EL 2016 model 2700 km de aldım,sigorta yaptırmadığım için binmiyordum bugün binmeye başladım ve motor kompreserö girince bir uğultu geliyor,alırken servise göstermemiştim ama bu sesi test ederken farketmedim,bugün servise götürdüm onlarda ses var dediler her 10 motordan 2 sinde olur...
-2015 Ekim ayında trafiğe çıkışlı 20177 de kmde kazası yok,plakadan sorgulayabilirsiniz
-bakımları düzenli olarak servislerinde yapildi,isteyene evrakları gönderilir,lastikler ön ve arka 9000 de anlaş ile yenilendi ve en son arka lastik 17000 de wintergrip le tekrar degisti(200 TL takması ve...