Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam hava ayarını kapatıyorum motor devri yükseltiyor stop etmiyor evet yakıt çok gidiyor çiğ yakıyor sabah deneyeceğim krank sesi yok farklı bir ses var dedi oda beni öpmeye niyet etti herhalde bende bir sorayım dedim bilen birisine
merhaba arkadaşlar rks rico var bildiğiniz gibi motorun hava ayarını anlatayım sonuna kapatıyorum stop etmesi gerekirken motor rolanti yükseltip çalışmaya devam ediyorum yoğun benzin kokusu var ve çok yakmaya başladı arkadaşım çiğ yaktını söyledi birde buraya sorayım dedim birde zincir sesi...
Sanırım haklısın karbüratör elden geçirdim kesti o hatayı çalışması bağırması düzeldi şimdilik ama yeni karbüratör gözüküyor gibi teşekkür ederim
1760860987
Şuan karbüratör elden geçirdim düzeldi gibi bağırıyor du kesti yine de bir yeni karbüratör almak lazım gibi olabilir kul yapsı bir yerde...
Merhaba arkadaşlar bugün birşey fark ettim egzoz gaz verince siyah dumanla birlikte sıvı atıyor peçete tuttum gaz verince siyah ve ıslak etti önceden böyle sorun yoktu sanırım birde bağırmaya başladı konu hakkında bilgi sahibi değilim bu durum normal mi birde 80 motor ibreyi sona dayar mı hız...
Arkadaşlar az önce yağını bagasını yeni değiştirdim anormal bir ses var mı bana mı öyle geldi karbüratör hava ayarını 2.5 tur açtım çok mu geldi acaba 50 cc rks rico motor yeni karbüratör taktım sıfır
video çektim ustalar yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar bugün yeni karbüratör taktım ayarı tutturamadım motor rolanti tutmuyor aynalar titriyor sağa tam kapatıp 1.5 tur açtım hava ayarını fikir sahibi olanlar bana yardımcı olsun Swan marka katbüratör taktım 50 cc scooter 80 cc yapılmış
Onları hiç değiştirmedim bu zamana kadar yenilesem iyi olacak sanırım
1757534316
Tamam deneyeceğim birde motor hava ayarını tam kapatıyorum yine çalışıyor stop etmiyor normal bir durum mu bu ?