sefik1903 kullanıcısının son içeriği

1. S

150 lik motor yakıt tüketimi hk

Merhaba 150 cc lik asya scotterım var , eylülde 3 sene olacak, ancak sormak istediğim motorumun yakıtı tüketimi hak bilgi almak Km ye 140 kuruş civarı flan yakıyor , Sizce bu çokmu ? Bilgi verirseniz sevinirim Tşk =)
  2. S

Muayne hakkında bir soru acil yardım ?

Akadaşlar merhaba 150 cc asya scoter sahibiyim motorun ön farı ufak bir kaza sonucu bağlantı yerlerinden krıldı mecburen bantla tuturmak zorundayım ,bu durum ışık seviyesini etikilemiyor ,muayne sırasında bu durum sıkıntı yaratırmı yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca araç takip sigota işi ile...
  3. S

Yakıt Sıkıntısı

Arkadaşlar benzer konular açıldıysa affola ama konuyu açmaktan başka çare bulamadım 150 lilik asya sccoter kullanıyorum şehir içi binicisiyim pek fazla uzun yolum yok o nedenle hep 10 tl lik benzin alıyorum ve gittiğim km ye kadar hesap yapıyorum(benzin göstergesi bozuk) 10 tl lik benizne...
  4. S

Scooter Konusunda Fikir Arıyorum.

Arkadaşlar benim asya 150 lik scooterım var 1 yıl önce önce ufak kaza geçirdim ön tarafta büyük bir hasar oluşmadı gözle görülecek kadar.. Ancak farı tutan tırnaklar kırıldığı için gidip yaptırdım ve gerçekten yedek parçası çok pahalı araba tamponu fiyatına nerdeyse .. Bu olaydan 7 8 ay sonra...
  5. S

Gaz Ayarı Problemi

Arkadaşlar herkse merhaba scooter motorumla bir sorun yaşıyorum en son çare bura yazmayı düşündüm. 150 lik asya scoterım var motorsiklet durur haldeyken arka teker dönüyor , yani gaz vermeden kendi kendine rölantide gidiyor bi kaç hafta önce gaz halatı değişti bu nedenle olduğunu sanmıyorum...
  6. S

Devirde Noter Kalkıyormu ????

araç devri satışı ve tescil işlemleri noterler yerine emniyet müdürlüklerindeki trafik tescil şubelerinde yapılacak... 2010 yılındanitibaren araçların satış, devir ve tescil işlemlerinde herhangi birvergi veya harç da alınmayacak. Akşam gazetesinin haberine göre, 1Aralık 2009'da başlaması...
  7. S

kırık grenajı ???

arkadşalar 125 rt mondial motorum var sol taraftaki grenaj kırık bunun değişmesi dışında başka bi yolu varmı yapıştırabilirmiyim acaba ??? Şimdiden teşekkürler
  8. S

gazın sertleşmesi

merhaba arkadaşlar mondial 125rt marka motorun var.. Yaklaşık 2 ay önce gaz teli koptuğundan dolayı gaz telini değiştirdim,ancak son 3 gündür gazda aşırı bir sertleşme var acaba havaların soğuması etkenmidir,yada başka sorun ne olabilir ??? yardım edersenizi çok sevinirim

Yeni mesajlar