sefamertcmn kullanıcısının son içeriği

1. S

Motor bloğunun içinden çıkan büyük metal parçalar

Herkese iyi forumlar. Motorun yağını değiştirirken içeriden mıknatısı sokayım dedim ve 3 adet metal parça yapıştı. Bu parçalar nedir adı ne diye geçiyor bilen var mı?
  2. S

Liste fiyatına sıfır R25 nasıl alınır?

Merhaba arkadaşlar. R25 bakıyorum uzun zamandır. Dün Avcılar' da 2019 R25 baktım ve hoşuma gitti. 4000TL hasar kaydı var ve kozmetik olarak ufak sıkıntıları var. Zincir dişlisi değişecek. 109 bin fiyat istiyor. Satan kişi al-satçı. İnternetten liste fiyatının 115 bin lira olduğunu gördüm ve...
  3. S

Kawasaki Z300 Stator yanması ve 1500TL tamir ücreti?

Herkese merhaba. Ön farda iki tane yeşil ampül var. Bir tanesi bir gün yanmamaya başladı. 2 gün sonra motor beni yolda bıraktı. Yolda kalmadan önce göstergede akü imgesi vardı. Ustama götürdüğümde aküyü şarj etti. Yine yolda kaldım. Tekrar gittiğimde stator kapağını söktük ve 2 sargının...
  4. S

Herkesin sıkıntılı dediği Hyosung GT650R alınır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. CC yükseltmek istiyorum. Benelli BN 125 çok sıktı gerçekten. Artık değişiklik istiyorum. Malum fiyatları biliyorsunuz. R25 ve MT25 için güzel fiyat çekmişler. 250cc bir motora 70.000 vereceğime 650cc motora 40-60k vermek daha mantıklı gibi geliyor. Sizce GT650R parça...
  5. S

Durt marka mont alınır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Durt marka mont gördüm. Çok fazla yorum göremedim. 1000 TL bütçem var. Yaz aylarında pişirmeyecek bir mont önerebilir misiniz? Aklımdaki mont; https://www.durt.com.tr/urun/motosiklet-montu-4-mevsim-urban
  6. S

FF 352 Aynalı vizör

LS2 FF352 aynalı vizör takmak istiyorum fakat sadece gümüş aynalı vizör bulabildim. Aynalı mavi, veya aynalı sarı istiyorum. Burada ki vizör benim kaskıma uyar mı sizce? FF352 için aynalı vizör nereden bulacağım?
  7. S

2000 TL Motosiklet Mont Tavsiyesi

Merhaba daha önce konu açmıştım fakat istediğimi pek alamadım. Bu sefer Bütçemi yükselttim. (Maks. 2000 TL) FCMoto üzerinden Icon montlara bakıyorum. Desenli falan çok hoşuma gitti. Sizce almalı mıyım? Sizce Icon markası nasıldır. Bunun haricinde 2000 TL geçmeden önerebileceğiniz güzel montlar...
  8. S

Motosiklet Montu Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Mont tavsiyesi istiyorum sizlerden. Scoyco JK37 mont siparişi verdim. 900TL N11 üzerinden. Bu paralara daha iyisi varsa iptal edip, tavsiye ettiğinizi almak isterim. Bedenimi bilmiyorum. Göğüs çevrem 80 CM kadar. Sadece mont kaldı. Eldiven için yardım edenlere teşekkürler. :)
  9. S

Motosiklet Eldiveni Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar. Öncelikle yeni kaydoldum. Hatam olursa kusura bakmayın. Forumu uzun zamandır takip ediyorum, belki soru sorarım diye üye oldum. Bir çok eldiven konusunu okudum fakat çoğu eskiydi. Ben de yenisini açmak istedim. Eldiven arıyorum. Aliexpress gerçekten ucuza eldivenler var...

Yeni mesajlar