Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafta sonu meteor yağmurunu şansımız yaver giderde belki izleriz diye yüksek bir yayla arayışına girdik , Geyve'ye bağlı Kılıçkaya yaylasında karar kıldık . (rakım 1650)
Sakaryalı olmama rağmen buraya ilk kez gittim ve doğrusunu söylemek gerekirse bayıldım diyebilirim , piknikçilerden uzak ...
Redbull rookies cup şampiyonasının almanya ayağında bugün piste çıkan Deniz ve Can öncü kardeşler yarışı açık ara farkla 1. ve 3. sırada bitirerek çifte podyum zaferiyle Almanya'da bayrağımızı dalgalandırdılar.
bu ikizler çok yetenekli , tebrik ediyorum kendilerini.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
herkese selam ardakaşlar ,
Adım sedat 33 yaşındayım ve 3 yıldır motosiklet kullanıyorum. Tuzla'ya yerleşiyorum iş sebebi ile , tuzla ve yakın civarda ki mt üyeleri ile tanışmak isterim.
Bu arada tuzla da nereden ev tutmalıyım ? (hala gönlüme göre bir ev bulamadım çok fazla depozito...
selam arkadaşlar
ilanlar'da gezerken hasarlı motosiklet ilanları sekmesin'de şöyle bir ilana denk geldim. Ruhsat yok , plaka yok , hasar yok. çalıntı olabilir belki diye paylaşmak istedim...
beyler merhaba
icon airframe construct s beden bir kask sipariş ettim fc motodan , diğer markalar da s beden tam oluyor bana fakat bu kask ın kalıbı hakkında birbilgi edinemedim. aradığım mağazalarda ise bu modelden bulamadım . Biliyorsunuz bu ara bir variant furyasıdır gidiyor heryerde onun...