Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de aynı fikirdeyim yapay zeka üzerinden bu düşüncemi ilettiğimde kısa devre yapar titreşimden 2 haftada düşer gibi cevaplar aldım o biraz korkuttu açıkcası
merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere hint malı motorsikletlerde 4'lü flaşör olmuyor o yüzden kendim ek bir buton ile takmaya çalışırken sinyal kütüğünün içindeki kablolardan birini tamamen kopardım(1.fotoğraf olması gereken 2.fotoğraf benim motorum) lehimle vs yeni kablo bağlayıp kurtarma şansım...
merhabalar tvs raider 125 motosikletimin farları çok yetersiz geldiği için sis farı almak istiyorum motorumun aküsü 12v 4 amper motosikletimi genelde uzun yollarda ve ışıklandırması olmayan ilçe, köy yollarında kullanıyorum ve resmen kör topal gidiyorum 1500 tl altı motosikletimin aküsüne uygun...
merhabalar haklısınız tam anlaşılmıyor mekanizmanın sağlam olan kısmıyla eksik olan kısmını paylaştım dediğiniz gibi 3d yazıcı işçiliği araştırmak en mantıklısı gibi
merhaba arkadaşlar elimde rsı marka çene açılır kask var ve vizör açma mekanizmasının bir tarafı düşmüş internette hiç bir yerde yedek parça bulamadım nasıl bir yol izlemeliyim vizör mekanizmasının şekli aşağıdaki linkte
arkadaşlar selam tvs raider motorum düzgün marş almaması üzerine kontrol ettiğimden akü kutupbaşlarının oksitlenmekten akü ile kutupbaşının bağlantı yerinin eridiğini gördüm yeni akü gelene kadar bu şekilde kullansam motora ekstra zararı olur mu?
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar yaklaşık 5 aydır tvs raider 125 motorumu sürüyorum motor 3 bin kilometrede ama 5.viteste düz yolda bile devir düşüyor motor gaz yemiyor sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir