sebastjan kullanıcısının son içeriği

1. S

Fiddle Ön Tekerlek Sorunu

Hepinize iyi akşamlar iyi forumlar.. Son 2-3 gündür takır tukur diye ses geliyor ön tekerden ama görünürde hiç bişey yok frenden gelen vik vik seside değil eminim bu başka bişey sanki arasına bişey sıkışmış gibi.. balatayı söktüm balata spreyi sıktım ama nafile bi türlü önüne geçemedim 2...
  2. S

motoru nerden almalıyım ?

2. el temiz motor almak istiyorum. istanbul'da bildiğiniz motosiklet pazarları falan var mı ya da internet sitelerinden mi önerirsiniz ? sizce hangisi en güvenli ya da maliyeti düşük olur.
  3. S

Artçının rahat edeceği motor..?

Merhaba abilerim ablalarım.. a2 ehliyetimi alalı birkaç ay oluyor.. biliyorum sıkıldınız bu konulardan ama artık motorumu almak istiyorum. korumalıklar,kasklar hariç max 4.500 liraya kadar motor düşünüyorum vitesli değil scooter istiyorum. başlarda çok marka takıldı kafama ama çin istemiyorum...
  4. S

Biraz yardıma ihtiyacım var..

Merhaba arkadaşlar.. motosiklet sevdasına tutuldum tutulalı bu forumu takip ederim. Çok şey öğrendim sayenizde. ve ilk adım olarak sürücü kursuna yazıldım teori sınavına falan girdim direksiyon sınavından sonra Allah kısmet ederse ehliyetimi alacağım.. orta halli bir insanım yani 1.75 boy 60...