Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar..
İstanbul Pendikteki motorumu, Kütahya Çavdarhisardaki Motorsiklet tamircisine göndermek istiyorum.. en uygun ve pratik nakliye yöntemi nedir? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
Selam Arkadaşlar
2012 Moden 13000 km de Cectek King Cobra 500 ATV Motorum var.
Motorum 20/25 km (30 dk) civarı yol aldıktan sonra yavaşlarken stop ediyor.
Bir süre marş basmasına rağmen çalışmıyor. (manuel de çalışmıyor)
30 dakika kadar bekledikten sonra tek marşta çalışıyor.
Bunun sebebi...
Merhaba arkadaşlar:
3 yıldır 1994 Model Kawasaki Vulcan 750 sahibiyim.. çok klasik olduğu için şeklinden sıkıldım ve Bobber yapmaya karar verdim.
Çalıştığım iş yerimde her türlü alet edevat var.. kesici aletlerden taşlamaya, boyahane, boru büküm, Kaynak vb.
Benimle Hobi olarak yada Profesyonel...
Merhaba Arkadaşlar..
Kawasaki Vulcan 750 motorum için Sente ayar şablonu aramaktayım.. fakat bu sente ayar şablonu ingilizce nasıl yazılır bulamadım..:) bu sebeple sizden yardım istiyorum.. ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler..
07/05/2012 tarihinde TAİ de çalışan bir vatandaştan Kawasaki Vulcan 750 Motoru ulus rüzgarlıda inceleyerek beğendim. Duruşu sesi tam istediğim gibi bir makine olduğu için hiç tereddüt etmedim. Çok acelesi vardı ihtiyaçları vardı. Bende hemen notere gidelim işi halledelim dedim. İşte serüven...
Merhaba Arkadaşlar..
Eşime Ait Sorunsuz Asya Scooturk 100 Motorumuzu satmaktayız.
2013 Model 3500 KM temiz ve açık sarı renktedir.
2200 Tl
Motoru Yaşamkentte Görebilirsiniz..
Merhaba Arkadaşlar..
1994 Model Kawasaki Vulcan 750 Classic Motorumu Bobber yaptırmak istiyorum..
Ankarada bunu yapabilecek Deneyimli ve fiyatı uygun usta var mı bildiğiniz? teşekkür ederim..
Not: Fotoğraf Eklemeyi bilmediğim için yükleyemedim..
Merhaba Arkadaşlar..
1994 Model Kawasaki Vulcan 750 Motorumun karbüratör kapağında sorun var.
Ankara da bunu tamir edebilecek biri var mı?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar;
1994 Model Kawasaki Vulcan motoruma Subap tırnağı arıyorum.. Tornacının yaptırdığımızda, uzun süre dayanmayacağını öğrendim..
ebay dan ne aratmalıyım yada ülkemizde bulabilir miyim?
Bilgisi olan paylaşırsa, sevinirim..