Sebasti kullanıcısının son içeriği

1. S

Nakliye Yöntemi Önerisi İstanbul Pendik-Kütahya Çavdarhisar

Merhaba Arkadaşlar.. İstanbul Pendikteki motorumu, Kütahya Çavdarhisardaki Motorsiklet tamircisine göndermek istiyorum.. en uygun ve pratik nakliye yöntemi nedir? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
  2. S

Cectek King Cobra 500 Gaz kesiyor

Selam Arkadaşlar 2012 Moden 13000 km de Cectek King Cobra 500 ATV Motorum var. Motorum 20/25 km (30 dk) civarı yol aldıktan sonra yavaşlarken stop ediyor. Bir süre marş basmasına rağmen çalışmıyor. (manuel de çalışmıyor) 30 dakika kadar bekledikten sonra tek marşta çalışıyor. Bunun sebebi...
  3. S

Ankarada Bobber Ustası Aranıyor (Danışabilecek biride olur)

Merhaba arkadaşlar: 3 yıldır 1994 Model Kawasaki Vulcan 750 sahibiyim.. çok klasik olduğu için şeklinden sıkıldım ve Bobber yapmaya karar verdim. Çalıştığım iş yerimde her türlü alet edevat var.. kesici aletlerden taşlamaya, boyahane, boru büküm, Kaynak vb. Benimle Hobi olarak yada Profesyonel...
  4. S

Kawasaki Vulcan 750 Sente Şablonu nereden bulabilirim?

Merhaba Arkadaşlar.. Kawasaki Vulcan 750 motorum için Sente ayar şablonu aramaktayım.. fakat bu sente ayar şablonu ingilizce nasıl yazılır bulamadım..:) bu sebeple sizden yardım istiyorum.. ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler..
  5. S

3 yıldır (6 oldu) usta usta dolaşan motorum.. Siz olsanız ne yaparsınız?

07/05/2012 tarihinde TAİ de çalışan bir vatandaştan Kawasaki Vulcan 750 Motoru ulus rüzgarlıda inceleyerek beğendim. Duruşu sesi tam istediğim gibi bir makine olduğu için hiç tereddüt etmedim. Çok acelesi vardı ihtiyaçları vardı. Bende hemen notere gidelim işi halledelim dedim. İşte serüven...
  6. S

Satılık Asya Scooturk100 Ankara

Merhaba Arkadaşlar.. Eşime Ait Sorunsuz Asya Scooturk 100 Motorumuzu satmaktayız. 2013 Model 3500 KM temiz ve açık sarı renktedir. 2200 Tl Motoru Yaşamkentte Görebilirsiniz..
  7. S

ANKARA 50cc 6-11 yai Cross Acil Satılık

Merhaba Arkadaşlar.. Oğluma ait KTM kalitesinde 50cc Cross Motoru satıyorum. Yedek Sıfır Lastiği vardır. Fiyatı 2100 TL dir.
  8. S

Vulcan 750 Motorumu Bobber yaptırmak istiyorum Ankara

Merhaba Arkadaşlar.. 1994 Model Kawasaki Vulcan 750 Classic Motorumu Bobber yaptırmak istiyorum.. Ankarada bunu yapabilecek Deneyimli ve fiyatı uygun usta var mı bildiğiniz? teşekkür ederim.. Not: Fotoğraf Eklemeyi bilmediğim için yükleyemedim..
  9. S

Kawasaki Vulcan 750 Karbüratör Tamiri

Merhaba Arkadaşlar.. 1994 Model Kawasaki Vulcan 750 Motorumun karbüratör kapağında sorun var. Ankara da bunu tamir edebilecek biri var mı? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..
  10. S

Kawasaki VN 750 Subap tırnağı..

Arkadaşlar; 1994 Model Kawasaki Vulcan motoruma Subap tırnağı arıyorum.. Tornacının yaptırdığımızda, uzun süre dayanmayacağını öğrendim.. ebay dan ne aratmalıyım yada ülkemizde bulabilir miyim? Bilgisi olan paylaşırsa, sevinirim..
  11. S

Ankara'da Satılık 2011 KTM 50cc

Merhaba Arkadaşlar Oğluma aldığım fakat tehlikeli bulduğum 2011 Model KTM 50cc Ufak Cross Motor Satılıktır. Fiyat 3000 e alındı 2600 e satılık.

Yeni mesajlar