seazer kullanıcısının son içeriği

1. S

trafik kazasi.. kazaya karisan arac yabanci kacti. yardim.

Arkadaslar bugun motorumla izmir anadolu caddesinde trafik kazasi gecirdim cok sukur pek bir seyim yok ayagimda ve kollarimda cizik ve agrilardan baska.. olay su: ben sol seritten gidiyorum, orta seritten sari plaka yabanci range rover bir jeep gidiyor. Ve her zaman ki gibi motoru sallamayan...
  2. S

2014 mondial 180 z one s

Cok sevdigim Motorumu ihtiyactan dolayi satmak durumundayim.. ilgilenenler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-goz-bebegimi-ihtiyactan-satiyorum-180-z-one-s-170801561/detay/
  3. S

sevimli bir motorBisiklet :)

Evet arkadaslar rastgele denk gelen bir motorbisiklet gordum ve sizinle paylasmak istedim :)) boyle bir sey anca bizim turklerden beklenir zaten :) sahibine sordum 500 tl masrafla yaptirmis:) bindim eglenceli bir seydi :)
  4. S

izmirde iyi mondial servisi. yardim!!

Arkadaslar merhaba.. mondial 180 z one s motorumun ilk 500 km bakimi geliyor..isini iyi yapacak, sadece yagini degistirip bakim yaptim deyip gondermeyecek bir servis bakiyorum. Malumunuz ulkemizde isini iyi yapan usta bulmak zor.. izmir ciglide oturuyorum, gidip bi baktim buradaki servis hic...
  5. S

jikle konumu ?

Arkadaslar gunaydin. Benim bi sorum olacak, mondial Z ONE S 180 kullaniyorum, jiglenin konumu ne olmali, asagidayken mi acik oluyor yukaradayken mi? Kimi asagi diyor kimi yukari. Yukari aldigimda motor 2000 3000 devir arasi calisiyor, asagita aldigimda ise motor stop ediyor. Cozemedim ben bu isi.
  6. S

motoru yeni aldim ruhsati cikartmak icin surem ?

Arkadaslar motorumu yeni aldim, ruhsat ve sigorta icin ayin 15 ini beklemem lazim param kalmadi. Sigortasiz ve ruhsatsiz yaklasik 1 ay kadar sure taniniyor diye duydum yeni motorlarda dogrumudur ? Sigorta icinde gecerli mi bu kural veya boyle bi kural var mi. Bu sekilde kaza falan olsa yapsam ne...