Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar. 2006 model lf250 m var. Lifanlarda genel olarak boşa geçme problemi varmış, bende de var. o yüzden ışıkta elim debriyajda beklerken motor yavaşlıyor ve durduktan ort. 10-15 sn içinde stop ediyor. Bu dediğim motor sıcakken ve jikle kapalıyken oluyor yani onlarla bir alakası...
Herkese iyi forumlar. Bir seneyi aşkın zamandır motor almaya çalışıyorum. Sonunda bir miktar denkleştirdim ve 250 cclik bir cruiser ile kısmetse yollara atılacağım. Regal raptor 250 veya mondial mct 250 bana en sıcak gelenler.(mct 250 ile raptor 250 arasında bir fiyat farkı var ve mct alırken...
Herkese iyi forumlar. İlerleyen günlerde biraz daha paramı biriktirip bir aksilik olmazsa ilk motorum olacak Kuba SL200 almayı planlıyorum. Motorumu almadan önce ekipmanlarını temin etmek istiyorum. Fakat hangi marka kalitelidir ve fiyatları uygundur bilemediğimden sizlere danışmak istedim...
Öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık 1.5 senedir chopper, cruiser sevdalısıyım. 1 senedir de motor araştırması yapıyorum. Öğrenci olduğum için maddi durumum kısıtlı. O yüzden mümkün olduğunca ekonomik ve dayanıklı bir motor arayışı içindeyim. Gönül ister ki dragstar 250 ile başlayayım ama o...
Öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık 1.5 senedir chopper, cruiser sevdalısıyım. 1 senedir de motor araştırması yapıyorum. Öğrenci olduğum için maddi durumum kısıtlı. O yüzden mümkün olduğunca ekonomik ve dayanıklı bir motor arayışı içindeyim. Gönül ister ki dragstar 250 ile başlayayım ama o...
Herkese merhaba. Adım Emir, Antalya'da yaşıyorum. 150'lik az yakan ucuz bir cruiser almayı düşünüyorum. Bu temmuzda ehliyet sınavına giricem. Öyle hız tutkum vs. yok sadece altıma yakışacak ağır başlı ve kısa mesafe gezmek için bir motor arıyorum. Forumlarda öneri konularındaki çoğu markaya...