Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000 model 40000 km de herhangi bir yerinde boya bulunmayan bakımları yeni yapılmış sorunsuz YAMAHA XJR 1300 ümü sağlık sebepleri dolayısıyla satıyorum... ilgilenen arkadaşlar için fiyatı gayet uygun tuttum aşağıdaki sahibinden linkini ekledim teşekkürler...
ANKARALI MOTORCULARA DUYURULUR...2003 MODEL 37000 DEKİ YAMAHA R6 IMI ÇOK ACİLEN SATMAM GEREKİYOR.9500 E VERECEĞİM ÖN VE ARKA LASTİK VE ZİNCİR SIFIR 1 AY ÖNCE TAKILDI. SAĞA VE SOLE YATMASINDAN DOLAYI DEPO HARİÇ BOYASI VAR.ÖNDEN VE VEYA ARKADAN HERHANGİ BİR KAZASI YOKTUR. MOTORU DAHA AÇILMAMIŞTIR...
merhaba arkadaşlar adım emrah VAN da oturuyorum ve 2003 model yamaha r6 sahibiyim.
motorumun incir değişimi geldi ve zinciri burada bulamadığım için kargo ile getirteceğim bu yüzden zincir siparişi verirken 2-3 defa uğraşmak istemiyorum tek siparişte halletmem lazım...
ilk olarak soracağım bu...
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ama çok begendim
ve engin bilgilerinize güvenerek size sormak isterim ki
elimde nakit 10.000 ytl var ve süpersport bi motor almak istiyorum
daha önce 1 yıl hyosung gt 250r kullandım
tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar....