scuba_09 kullanıcısının son içeriği

1. scuba_09

Nakedların dedesi satılık YAMAHA XJR 1300

2000 model 40000 km de herhangi bir yerinde boya bulunmayan bakımları yeni yapılmış sorunsuz YAMAHA XJR 1300 ümü sağlık sebepleri dolayısıyla satıyorum... ilgilenen arkadaşlar için fiyatı gayet uygun tuttum aşağıdaki sahibinden linkini ekledim teşekkürler...
  2. scuba_09

9500 e 2003 yamaha R6...

ANKARALI MOTORCULARA DUYURULUR...2003 MODEL 37000 DEKİ YAMAHA R6 IMI ÇOK ACİLEN SATMAM GEREKİYOR.9500 E VERECEĞİM ÖN VE ARKA LASTİK VE ZİNCİR SIFIR 1 AY ÖNCE TAKILDI. SAĞA VE SOLE YATMASINDAN DOLAYI DEPO HARİÇ BOYASI VAR.ÖNDEN VE VEYA ARKADAN HERHANGİ BİR KAZASI YOKTUR. MOTORU DAHA AÇILMAMIŞTIR...
  3. scuba_09

Gv 650 ile takaslı yamaha r6

http://www.sahibinden.com/araba_takasli_yamaha_r6-68WQQaXQQ16280038WQQpXQQdisplayitem İLANDAKİ MOTORUMU HYOSUNG GV 650 YADA GV 250 İLE TAKASLAMAK İSTİYORUM ARABA İLE DE TAKAS EDEBİLİRİM AMA ÖNCELİK GV SERİSİ ÜZERİNE VERECEK 5 KURUŞ PARAM YOK TEKLİF VERECEKLER ONA GORE TEKLİF ETSİNLER TAKAS...
  4. scuba_09

zincir alacağım yardım...

merhaba arkadaşlar adım emrah VAN da oturuyorum ve 2003 model yamaha r6 sahibiyim. motorumun incir değişimi geldi ve zinciri burada bulamadığım için kargo ile getirteceğim bu yüzden zincir siparişi verirken 2-3 defa uğraşmak istemiyorum tek siparişte halletmem lazım... ilk olarak soracağım bu...
  5. scuba_09

10.000 ytl ye en iyi süpersport

arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ama çok begendim ve engin bilgilerinize güvenerek size sormak isterim ki elimde nakit 10.000 ytl var ve süpersport bi motor almak istiyorum daha önce 1 yıl hyosung gt 250r kullandım tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar....

Yeni mesajlar