Scream_074 kullanıcısının son içeriği

1. S

100 snappy x Periyodik bakım tablosunu nereden bulabilirim?

Motorum 12.458 km'de ve bugüne kadar bakımlara götürdüm ama servis hep yağ değiştirdi bu motorun hiç başka bir tarafına bakılmaz mı? mondialin sitesinden indirdiğim kitabçığın içerisindeki periyodik bakım tablosu 6.000 km'ye kadar gösteriyor bunun diğer km'lerde ki bakımlarını nereden bulabilirim?
  2. S

LS2 FF323 REPLICA YONNY HERNANDEZ KASK nasıldır?

Ben bu kaskı almayı düşünüyorum nasıldır? LS2 FF323 REPLICA YONNY HERNANDEZ KASK http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-FF323-REPLICA-YONNY-HERNANDEZ-KASK_32634.html
  3. S

Kasktan Anlamıyorum 600 TL kask önerisi

Beynim yanacak artık sizinde bıktığınızı biliyorum bu konulardan ama yapacağım bir şey yok beynim yanmak üzere bana 600'tl'ye kask önerir misiniz?
  4. S

Motosiklet önerisi max 3750 TL

Max 3000-3750 TL'ye motosiklet önerisi istiyorum. İlk motorum buydu Şimdi o motor küçük geliyor sizce hangi motosikleti almalıyım sorun çıkartmasın dirseklerim aynaları kapatmaması gerekiyor kalıplıyımdır. 183 boy ve 100 kg arkamda çoğunlukla insan taşıyacağım. Hepinize iyi günler.
  5. S

Tamirci beni kazıklamaya mı çalışıyor?

100CC cup snappy x motorum var. Motorun sorunu şu motor çok stop ediyor. Bende kendi servisine götürüyordum ama adam stop etmesine çözüm bulamayınca sizlerinde tavsiye ettiği üzere usta değiştirdim. Yeni götürdüğüm usta bana 210TL bir fiyat çıkarttı. Getirdiği parçalar. Silindir 70TL Conta...
  6. S

100 CC motor için kask önerisi

Merhaba. Ben Abdülkadir, İlk önce başlığı açıklamak isterim. Ben motorun hacmine göre kask almıyorum. Ben başlık kısmında demek istediğim şey zaten makine 100 cc yapabileceği max hız belli 100 km'yi bile görmedim en son 90, 200 km hızlarada çıkacak değilim. Bana bir kask önerirmisiniz? Arada...
  7. S

Motora gaz verince karburatörden cuff diye ses geliyor

Baştan söyleyeyim uzun yazacağım. ve motorun teknik bilgisinden hiç anlamam yağı eksik mi diye servise götürürüm hiç ellemem yolda kalsam sorun şunun şurasında diyemem çünkü motordan hiç anlamam sadece kullanmayı biliyorum bu motorun sorun çıkardığındaki sorunu veya çıkardığı sesi nasıl...