Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, motorumu hem kendimi daha iyi geliştirmek hemde debriyajlı motora geçiş yapmak için satıyorum. Motorum yuki yıldız yani
130-16 motorda herhangi bir sıkıntı yok tüm bakımları serviste yapıldı. Niyetim ybr veya apache 150 almak ilan no: 171927340 fiyatı 2.100 TL
Herkese...
Arkadaşlar merhaba, motorumu hem kendimi daha iyi geliştirmek hemde debriyajlı motora geçiş yapmak için satıyorum. Motorum yuki yıldız yani
130-16 motorda herhangi bir sıkıntı yok tüm bakımları serviste yapıldı. Niyetim ybr veya apache 150 almak ilan no: 171927340 fiyatı 2.100 TL
Herkese...
Merhaba arkadaşlar 130' luk yuki yıldız sahibiyim. Motosikleti tamamen hobi maksatlı kullanıyorum. Eşim ile birlikte gezmekten büyük
keyif alıyorum. Neredeyse sürekli 2 kişi seyahat ediyoruz. Fakat sahip olduğum motor yarı otomatik, yoluma vitesli bir motor ile mi devam
etmeliyim (yamaha ybr...