Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tarz sorular çok soruldu biliyorum.Diğer konulara da göz gezdirdim.İstediğim model Ducati Monster 696, fakat başlangıçta kullanamayacağım için hyosung 250'ye kara kıldım.İkinci el bir hyosung 250 ile 1-2 yıllık tecrübenin ardından Ducati Monster 696'ya geçmem mümkün müdür?
Arkadaşlar 1 pepsi kapağına 1tl benzin veriyorlar kapakların altındaki şifreleri ister 1 tane ister 10 tane dönüştürerek telefon numaranıza mesaj olarak yönlendiriyorsunuz.10 tl benzin telefonunuza kod şeklinde geliyor bunu opet benzin istasyonlarında gösterdiğiniz zaman ücretsiz 10 tllik...
250 cc Racing almaya karar verdim.Hoşuma gidenler arasında öncelikle honda cbr 250r ve hyosung gt 250r var.Öğrenciyim ve yaşadığım yerden uzakta okuyorum.10 bin tl civarı bir para vermişkende yıl boyunca kullanmak istiyorum motosikleti bunun içinde yılda 4-5 kere gitgel trabzon-ankara arası yolu...
Elime 40 bin tl kadar para geçti suzuki gsx-r600 almayı düşünüyorum uzun zamandır motosikletlere merakım var fakat hiç tecrübem yok yaza kadar 3 aydan fazla süre var.100-250 cc motosiklet almayı düşünüyorum tecrübe için 3-4 ay kullanıp satıcam nasıl birşey almamı tavsiye edersiniz.Çinli bir...
Birçok firma kampanya çekiliş düzenliyor araba ev motosiklet vs. illaki duymuşsunuzdur.Merak ettim şanslı arkadaşlarımız var mı?Kazanmış arkadaşlar yada çevrelerinde duydukları varsa ufak tefek demeden neler kazandıklarını yazarlarsa güzel bir konu olabilir diye düşünüyorum.Ben başlıyayım ilk...
Bir üniversite öğrencisiyim motosikletlere küçüklüğümden beri meraklıyımdır.Ancak çinli motosikletler bile 2bin tl üzeri sadece ben değil birçok arkadaşımın birçok insanın bütçesini aşıcağını düşünüyorum bu miktarın,bir hobi için en az 2bin tl iyi bir miktar buna rağmen bazıları 6. motosikletim...
4bin tl kadar param var daha hiç motosikletim olmadı bir motosiklet almayı düşünyorum ama çin malı almak istemiyorum güçlü bir motosiklet olsun istiyorum 200-250 cc race naked cross tipler hoşuma gidiyor elimdeki parayla çinli bu tarz motosiklet alabiliyorum ama honda yamaha kmyco gibi...
Başlık biraz saçma oldu ama neyse öğrenciyim kendi birikimlerimle motosiklet alabilmek için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz aylık 100-150lira belki biraz daha fazla artırabilirim parayı birikitirip peşin mi taksitle mi sıfır mı ikinci el mi alıyım.İlk motosikletim olucak ne kadar para...
http://www.mondialmotor.com.tr/modellerimiz/atv/safari-lion.html
Bu Atv sonuçta çin malı 11bin tl ciddi bir rakam çin malına nasıl 11 bin tl istiyorlar.Bu Atv yi alan kazıklanmış olur mu?Paraya değer mi alet?
Aprilla rs125 diger racelara göre daha farklı 250 cc racelar ile bile boy ölçüşebilecek güçte sanırım fakat 2 zamanlı bunun avantaj ve dezavatajlarını yazarsanız sevinirim
Race motosikletlerin tasarımları sesleri görünüşleri beni cezbediyor bir race almak istiyorum derdim hız degil 150-200 km arasında hız yapan bir makine işimi rahatlıkla görür.Zaten yüksek cc motosiklet hiç kullanmadım (600,1000) tasarım olarak en iyi yamaha r125 geldi fiyatı 8500tl bu fiyata...
Motosiklet sitelerine bakarken honda nın VTR250 modeliyle Hyosung GT250 modelinin ne kadar benzdigini fark ettim hyosung 8500 tl honda 13000 hangisini tercih etmeliyim alırsam yoksa ikiside fiyatına göre işe yaramaz mı?
Bu hyosung st kanuni diye geçiyor ama hyosung...
Sadece yazları 30-40 gün yazlıkta kullanmak için bir atv almayı düşünüyorum k yarı yarıya arazi kullanıcagım yer kanuni atv 150 yi düşünüyorum diger markalarada baktım ama 5000 tl den aşagı yok çin malı markalardan en mantıklısı kanuni geldi ne dersiniz bu atv yi mi almalıyım yoksa...