scootercido kullanıcısının son içeriği

1. S

gösterge çalışmadan muayeneden geçilir mi?

devir saati ve benzin göstergesi çalışıyor ama km saati çalışmıyor sizce? tecrübesi olan var mıdır rica etsem yardımcı olur musunuz?
  2. S

elcik ısıtmayla ilgili sorun yaşayan var mı

ben elcik ısıtma aldım bi ustaya gittim yarın gel dedi beklemek istemedim başka ustaya gittim o taktı sonra o diğer ustaya tekrar gittim taktım haberiniz olsun diye adam bende var onun özelliği gidiyor silikonu eritiyor falan dedi şuan sadece gaz kolu olarak kullanıyomuş tesisatı sökmüş bu doğru...
  3. S

Soğukta ne yapıyorsunuz?

Gerçekten soğuktan bahsediyorum balaklava olmasına rağmen kafatasım bile donuyor termal yelekli su geçirmez ceket + yün içlik pantolon çift çorap eldiven yine donuyorum. eldivenim de deri. Benim bahsettiğim havalar -5 ile 10 derece arası otoyoldan bahsediyorum +80 km hızlar 50-60 kmye kadar...
  4. S

Motosiklet çantalarının güvenirliği

Merhaba benim scooterın altına kaskım sığmıyor arkaya çanta taksam sağlamlar mıdır kaskımı ordan alabilirler mi başına bu durum gelen var mı kaskım pahalı 1500 lira açıkçası çok çekiniyorum plastik şeyler sonuçta o enduro gibi sağlam olanlar pahalı ama gerçekten kilit mekanizmaları iyi midir...

Yeni mesajlar