scootech kullanıcısının son içeriği

1. S

merhaba dostlar

merhaba dostlar...Bu sitenin 2008 den beri üyesiyim , ama bir ara vermek zorunda kaldım , işte tekrar aranızdayım , 6 yıldır motor kullanıcısıyım.
  2. S

caracal sahipleri

selam dostlar... sonunda caracal' ı aldım ve çok memnunum,kim ne derse desin hiç olmazsa karşınızda muhattap olan bir yetkili servis var ve gerçekten ilgi gördüm..evet servislerden ilgi ve alaka gördüm...(bende şaşırdım ama öyle..) Şİmdi...... bu vahşi kediye sahip kaç kişi olduk ...
  3. S

kanuni caracal 200

selam dostlar........ uzun zamandır caracal' ı takip ediyordum ve tüm kullanan arkadaşlarıma soruyordum.. forumlar haricinde son günlerde motorları üzerinde gördüğüm dostları durdurarak caracal ile alakalı görüş ve fikirlerini aldım..mesleğim olan servisçilik mantığı ile düşündüm , cebime...
  4. S

caracal 200 hakkında bilgi

selam dostlar... caracal 200 kullanan tüm arkadaşlardan bu motor hakkında bilgi rica ediyorum.. kullanıp vaz geçen arkadaşlar , halen kullananlar , deneyen arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var...caracal 200 görünüş olarak hoşuma gitti neden yalan söyleyeyim , fakat kullanılışı hakkında tek...
  5. S

Selam herkese!

merhaba dostlar.... aranıza yeni katıldım , scooter kullanıcısıyım ve otomotiv sektöründe "servis müdürü" olarak çalışmaktayım. aldığım bu scooter' ı kullanıcılarından ve bu forumlardan bilgi edinerek aldım...gerçekten bu forumlarda motorlar hakkında birinci ağızdan bilgi edinilebiliyor..

Yeni mesajlar