sblondes kullanıcısının son içeriği

1. S

Kompresör Motorun Zararları Nedir ?

arkadaşlar asya as 125 motorum var motoru 200lük ettirme gibi bir niyetim varda kullanan arkadaşlar hiç motorcudan çıkmaz diyorlar yardımcı olursanız sevinirim !
  2. S

0toban'a çıkabilecek motorlar

arkadaşlar ben burada baktım 3-5 sene önce yazmışlar ben yinede sormak istiyorum ben ve arkadaşım otobana çıkmak istiyoruz arkadaşımın motoru asya 125 benim motorum ybr 125 ehliyetli veya ehliyetsiz çıkabilirmiyiz bu benim için çok önemli allaha çok şüküş şofölüğümden ötürü bi şüphem yok pek...
  3. S

Satılık Mondial 100 URT

Arkadaşlar Motorum Temizdir Yağını Her 750 KM' de Bir Değiştiriyorum Yanlız Yalan Olmasın Ben Motorun Gösterge Kısmını Değiştirdiğim İçin 2500 Km'deyken Sıfırlandı Benzin Shell'den Başka Yerden Alınmamıştır Bunlar Önemli 1lt. 35 km/h Gidiyor Motorun Borcu Yoktur Sigortası Vardır Göstergede 120...
  4. S

Motor nickleri isimleri

Arkadaşlar herkez motor nicklerini yazsın bakalım motorlarımıza nasıl isimler wermişiz önce ben prenses perfinya
  5. S

Motor Nickleri

Arkadaşlar herkez motor nicklerini buraya yazabilir mi bakalım hanqimiz hanqi motora ne isim vermiş ?
  6. S

Yamaha 100 CDI

Arkadaşlar ben yamaha 100lük alcamda tam bir yamaha hastasıyımdır motor hakkında bilqi werebilirseniz size minnettar kalırım qözünüze çarpan iyi yönleri kötü yönleri sözlerseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden tşk ederim ! Resmi aşagıdaki linkte...
  7. S

100lük scooterda en fazla kaçı gördünüz ?

otomatik vites 100lük scooterde en fazla kaçı qördünüz ?
  8. S

Mondial 100 urt

arkadaşlar benim mondial 100 urt motorum war dün bir konu açtım motorum 75den fazla basamıyor 1600 km de motorda simdiye kadar 50ye bile çıkmıadım motorun bakımını zamanında yaptırdım arkadaşların bana önerisi yokuş aşagı inerken qazı kökle demislerdi buqün motoru denedim bir yerde motor 95 dedi...
  9. S

Mondial 100 urt yardım ! ! !

arkadaşlar benim bir motorum var markası mondial 100 urt motoru ilk aldıqımdan bu yana kendimce iyi baktıqımı düşünüyorum motoru ilk zamanlarında rampaya wurmadım 50yi bile kolay kolay wurmadım yaqını 1000 km de deqiştirdim suanda kilometrem 1700 de ama motorumda istediqim atiklik ve hız yok...
  10. S

lütfen acil yardım

arkadaşlar benim bir motorum var markası mondial 100 urt motoru ilk aldıqımdan bu yana kendimce iyi baktıqımı düşünüyorum motoru ilk zamanlarında rampaya wurmadım 50yi bile kolay kolay wurmadım yaqını 1000 km de deqiştirdim suanda kilometrem 1700 de ama motorumda istediqim atiklik ve hız yok...