Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım gaza getirdi götürdü bayiden 50 CC motor çıkarttık tecrübe 0 motor hevesi 0 arabadan motora geçtim alışmaya çalışıyorum bisikletten tecrübem var ama tek tekerde sokak sokak geziyordum 2.gün oldu motoru iki yerden kestim baktım önü boş tekere geliyor aralarda tekere çekiyorum ama 10...
Üst kapak açılmaz üst kapağın üzerinde külbultor kapağı var bu açılır bunu motorun üst karteli gibi düşüne bilirsin açar siboplara ayar yaparsın kulburtor kapağı açmak motor açıldı anlamına gelmez her içten yanmalı araçta yapılması gerekir aklına şimdi motor sökülcek gibi şeyler gelmesin zaten...
Yüksek ihtimal olabilir ama rölanti sensörude olabilir biraz kronikli motor özelikle bu konuda benim sana tavsiyem git bı sor sibop ayarını yaptın mı diye evet desede bakıcak yok desede bakıcak çünkü servis munueline göre yapması gerekte yaptiysa nasıl yaptınız motor sürekli titriyor de şimdilik...
Bildiğim kadarı ile bu Jüpiterlerde stop etme mevzusu oluyor ama titreme ilk defa duydum yağ az bişe fazla ise hava da sıcak hava filtresine atar ordan motora girer belki bundan titreme yapar bitek yağ değişti dedin rodaj bakımına biraktiysan belki sibop ayarı yapmışlardır eğer ki kalkarken...
Elm327 geldi klon çıktı ürün ilk arabada deniyim dedim 2 dk çalıştı çalışmadı ışığı vardı söndü maalesef mefta oldu motora bağlamadan arkadaş da yeni cihaz almıştı dükkanina test edelim arzalara bakalım dedim :d ama adam akıllı Hatri sayılır bı arza yok vites musuru arızası vardı oksijen sensörü...
Elm soketlerindeki girişlerin çıkışların anlamını bilirsek bağlarız yapan var ona istinaden gördüm aldim önceden de almak istiyordum ama aradaki dönüştürücü kablo gereksiz pahalı geldi almamıştım bağlayan arkadaşda bagladiktan sonra arzalari okuyup silince tamam dedim ns200un gostergede fazla...
Arza lambam yanıyordu motor soğuduktan sonra az bişe gidip kendim stop ettim sonra tekrar kısa bi yol giderken arza ışığı gitti
1782675903
Benzin pompasınin basıncı güzel (satator değiştirken bakımda yaptım benzin filtresi değişirken test ettim)
Abilerim kardeşlerim öncelikle selamlar motorum Pulsar NS 200 17 model ilk arızayı stabil 90'la giderken bir anda stop etti interkom'dan şarkı dinliyorum duymadım sesin gelip gelmediğini sağa çektim sağına soluna baktım piston sağdan soldan çıkmamış 😂 dedim bir mars basayım mars bastım baktım...