SaTo kullanıcısının son içeriği

1. SaTo

Mondial '50 MCT ye Ön Korumalık Demiri Taktırabılır mıyım?

Arkadaşlar Merhabalar....... Motoruma ön tekerlek arkasına korumalık gorevı goren demır taktırmak ıstıyorum..sanıyorum tam olarak bılmesemde bu demıre domuzluk dıyolar...... gecen gun bı yerde jınluna bu demırden takmışlardı...merak edıp servısı aradım ama jınlun servısı bana bu demırın...
  2. SaTo

İşte Taksicilerin Terbiyesizliği.....

Merhabalar, Bu sabah motorla işe gelirken gayet düzgün ve trafiğin akıcı olduğu bi caddede,(Vites 4 te).....taksici abinin biri dışarda bulunan arkasına aldığı yolcuların arkadasları olduğu kanısına vardığım 4 5 kişiye laf yetiştiriyodu..(düşünün artık vites hala 4 te...)2 3 kere kornaya bastım...
  3. SaTo

Kawasaki'nin Türkiyedeki bayilerii nerde?

arkadaşlar ben iyedekı bayılerını bulamıyorum lutfen yardımmcterler ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır...
  4. SaTo

Global Deejay -The Sound Of Fransısco

Ya arkadaslar bılmıyorum denedinizmi ama motor kullanırken bu şarkıyı dinleyin...hatta bır ornegınıde power hıt 15 cd sinden dinliyebilirsiniz...Bence Motora Binince kendini uçurmak isteyenlere bırebır.... Aslında piskolojidir bu...Nekadar sinirli ne kadar uzuntulu bıle olsan bu club...