Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dün 2 kişi otobanda 4. viteste devri 10 11 lere vurduk arkadaşımla.yaklaşık 15 20 dakika hız yaptık kendimizce.Yolda 125 ile giderken birden vites boşa düştü yavaşladım ve vites küçültüp devam ettim ,bir süre sonra benzin deposunun altından bir tıkırtı mı desem motor sesi haricinde...
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bir arkadaşım ile muhabbet esnasında mondial mh drift 125 motorumu boyama konusunu tartıştım ve arkadaşımı u işlerden anlayan biri olarak görürdüm ve beni ikna etti motorumu boyadı fakat sonuç hüsran motor bloğu ve ayaklıkları boyamış ve motordan soğumama neden...
Arkadaşlar merhaba,modialmh drift 125 kullanıcısıyım. Yeni aldım motorumu ve benden önceki arkadaş motoru basık yapmış. Motorcuya yükseltmek için gittim ve bana amartisörün içinden sökülen yayları ilk sahibinden istememi söyledi,sahibini aradım ama satmış oda. Amartisörlerimi değiştirmek çok...