Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
v stromun tasarımını seven adamlarla tasarım tartışmayacağam
bune len böyle 2018 model motorda böyle gösterge olur mu 2003 model gsxr göstergesi gibi tövbe estagfurullah
ömür boyu tek bi motosiklete binecek olsam kesinlikle yine tuareg alırım 😁 commuter olarak da enduro olarak da touring olarak da kullanabiliyorum gazlamaya da geliyor az yaktırmaya da geliyor mis
arazi niyetim olmasaydı f900gs adv veya tracer 9 alabilirdim
hem arazi hem commuter gibi kullanma...
italyanlar sınıflarının tartışmasız en güçlü aletlerini üretiyorlar daha erken bakım istemeleri ve daha pahalı olması normal geliyor aslan beslemekle kedi beslemek bir değil ne de olsa :)
günde binlerce aracın yanından geçiyoruz kaç tanesi dangalaklık yapıyor 1 belki 2 ortalamayı düşününce evet virajda şerit kesmeler gibi eşşeklikleri olsa da gündelik otomobil sürebiliyorlar
ben hayatım boyunca insanların matematik yapamamasını küçümsedim sonra anladım ki olmuyorsa olmuyor bende allah vergisi bi yetenek var onlarda yok ama ikimiz de aynı sınava giriyoruz aynı soruları çözüyoruz gerçeklik bu matematik yapamayan çalışmak zorunda benden fazla emek göstermek zorunda...
şu mesaj yine haklı çıkmış yav
düşünüyorum benim başıma gelse asansöre bassam bassam gelmese heralde birinin işi var derim merdivenden çıkarım muhatap bile olmam asansörü tutanla hatta defalarca gelmiştir başıma bu amaa bu aşağı oğlu aşağı vasıfsız oğlu vasıfsızın kaskını bırak motorunla siteye...
ehliyeti nc750sle aldım eminim ilk defa motosiklete binen insanlar bu motor yüzünden sınavda kalmıştır ağırlığını kesinlikle hissettiriyor gidonu çevirmesi başlı başına külfet bilmiyorum belki kurs motoru olduğundan belki lastik havalarından ama bu kadar fark yaratacağını sanmıyorum katlanılmaz...
türkiye gibi boktan ekonomilerde şekil için keyif için motosikletlere yer yoktur pratik olacak bi amaca hizmet edecek supermoto da bunların alası işte düşük bütçeli de yapılmaz bu işler bi motosiklet parası daha harcaman gerekir paran olsa da yapamazsın gerçi daha memlekette 140 lastik bile...