sampsonte kullanıcısının son içeriği

1. sampsonte

Toprak MotoGP de ne yapar sizce

ilk 2de kim var :rolleyes:
  2. sampsonte

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

bende bir şey yok bacak bi 1 hafta topallatır o kadar
  3. sampsonte

yapririz bolm nolcak dunya mali kalp kırılmasin can yanmasın yeter
  4. sampsonte

bitek grenaj çizildi bi de manetin ucu kırıldı para var yaptiririz stokta koruma demiri yoktu mlsf kasındık benzer cografyalarda senı gorursek cıddıye alırım
  5. sampsonte

djı osmo 4 bilgisayara bağlama

kamera kapalıyken takarsan sadece sarj eder kamerayı açıp takarsan dosya aktarır
  6. sampsonte

Lastik önerisi

valla 10 dk güldüm şuna ya biz de fukarayız da bizim beklentilerimiz ona göre oluyor cehaletten heralde kuruda tutuşu sağlamakla ıslakta sağlamanın zıt olduğunu lastiğin iyi tutunmasının ne demek olduğunu bilmediğinden uzun ömürlü olmasını da beklemesi bi de komik paralara beklemesi acemilikten...
  7. sampsonte

buranın derdi motosiklet değil buranın derdi altı boş egoları tatmin etmek motosiklet de buna bi araç işte
  8. sampsonte

Plakam Düştü Bildiremiyorum

açacaksın kameranı diyeceksin ben her şeyi kaydediyorum plaka kayıp başvurusu yapıcam eğer bu sefer de yapmazsanız hepinizden şikayetçi olucam diyeceksin anında işini görürler çay da ikram ederler 😜
  9. sampsonte

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

teknik kısmını anlamam ama 14binde bu kadar masraf açılması demek ya motor çok tırt bi motor ya da sen hor kullandın veya bakımlarını aksattın
  10. sampsonte

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

sağlam motor 100 kmde conta yakmaz demek ki sen verdiğinde sağlam değilmiş böyle kısa süre içinde yaşanan ciddi arızalarda satış iptal edilmeli alıcı parasını almalı satıcı da motorunu geri almalı
  11. sampsonte

Çanta işletme

evet
  12. sampsonte

Çanta işletme

7-10k arası
  13. sampsonte

Plakam Düştü Bildiremiyorum

evet senin başın ağrıyacak türk polisiyle tanışmışsın hayırlı olsun
  14. sampsonte

Eskişehir yakınları enduro için uygun yer önerisi

https://tr.wikiloc.com/rotalari/arazi-motorsikleti/turkiye/eskisehir