Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bitek grenaj çizildi bi de manetin ucu kırıldı para var yaptiririz stokta koruma demiri yoktu mlsf kasındık benzer cografyalarda senı gorursek cıddıye alırım
valla 10 dk güldüm şuna ya biz de fukarayız da bizim beklentilerimiz ona göre oluyor cehaletten heralde kuruda tutuşu sağlamakla ıslakta sağlamanın zıt olduğunu lastiğin iyi tutunmasının ne demek olduğunu bilmediğinden uzun ömürlü olmasını da beklemesi bi de komik paralara beklemesi acemilikten...
açacaksın kameranı diyeceksin ben her şeyi kaydediyorum plaka kayıp başvurusu yapıcam eğer bu sefer de yapmazsanız hepinizden şikayetçi olucam diyeceksin anında işini görürler çay da ikram ederler 😜
sağlam motor 100 kmde conta yakmaz demek ki sen verdiğinde sağlam değilmiş böyle kısa süre içinde yaşanan ciddi arızalarda satış iptal edilmeli alıcı parasını almalı satıcı da motorunu geri almalı