sampsonte 'in en son etkinliği

• sampsonte
    sampsonte , Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    türkiye gibi boktan ekonomilerde şekil için keyif için motosikletlere yer yoktur pratik olacak bi amaca hizmet edecek supermoto da...
  • sampsonte
    sampsonte , 450 SR gaz yememe motor ışığı yakma sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    uzaktan bakinca ustaya mi benziyom
  • sampsonte
    sampsonte , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    japonların avrupalı fiyatına satılmasının sebebi vergiler değil 🙂
  • sampsonte
    sampsonte NC750 DCT Hakkında konusundaki Beto87 mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Viraj dönebilmesi büyük kabiliyet. Dünyada viraj dönebilen tek motosiklet. Sözlerimi geri alıyorum.
  • sampsonte
    sampsonte , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    emsalsiz olmadığını iddia etmiyorum motosikletlerle kıyaslayacaksak emsalsiz ama scooterlarla kıyaslayacaksak bi sürü emsali var forza...
  • sampsonte
    sampsonte , RS200 yıkadıkdan 1 gün sonra çalışmadı başlıklı konuya cevap yazdı.
    @arndiol hadi yiyosa bidaha cfmoto yıkanınca bozuluyo de 🤣
  • sampsonte
    sampsonte , Shoei XL kask başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben shoei nxr 2 yonder aldım fcmotodan 330 euroya trde 35 40bine satıyorlar arkadaş tırla gelirken getirdi bulgaristanda ufak bi bahşiş...
  • sampsonte
    motorun bu kadar az devir çevirmesinin nasıl bi problem olduğunu anlatamıyordum bu video güzel bi örnek olmuş 50 kmhlik az bi hız...
  • sampsonte
    klavyeyi daha zeki birine verir misin tracer 9 yazdım 0 km yazdım en ucuzunu listeledim 2024 modeli olmadığı için olabilir mi ya sabır...
  • sampsonte
    rally modeli o standart modeli türkiyede yok :) tracer 9un da baz modelini koymuşum gt+ yamt cart curt değil :)
  • sampsonte
    ben 1 ay evvel 590a aldım ha daha ucuza verenler de vardır 🤣 istersen 2. ellerini de kıyaslayalım o zaman işin daha yaş
  • sampsonte
    durmuş trafikte kesinlikle debriyajı olan vitesini istediğin gibi değiştirebildiğin motosiklet daha avantajlı otomatik ne zaman işe...
  • sampsonte
    üstüne biraz daha koymak derken tracer 9un fiyatı 2 katı tuaregden 🤣 hissede hissede kullanırsın gel bakalım bi araziye çıkalım neleri...
  • sampsonte
    dedeler bu kadar sinirlenmeyin ya nc sizin motorunuz olabilir size çok yeterli gelebilir ama bize satmayın yani bunu yok iyi gidiyormuş...
  • sampsonte
    bi motosikletin otomobillerle aynı devri çevirmesi nasıl bir artı ya bu kafayı hiç anlayamıyorum şu yorumları yapabilmek için heralde...

Yeni mesajlar