Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün vaktim varken motosikleti bi yıkayayım dedim.
Sizi fotoğraflarla baş başa bırakayım.
Motosikletin kirli halleri (Yağmur çamurda sürünce maalesef böyle kötü oluyor ) :
Kullandığım...
Merhaba ,
Cbr 250'sine daha önce böyle bişey uygulayan oldu mu bilmiyorum. Ebay'de Clip-Ons adı altında satılan parça ile oturuş pozisyonunu biraz daha aşağıya çekiyor.
Herhangi bir getirisi var mı bilmiyorum ama götürüsü konfordan büyük olacaktır. Açıkçası konforlu sürüşle pek...
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün başımdan ilginç bişey geçti. Her zamanki gibi motoru ısıttım işe gitmek için yola koyuldum.
Bir tersliktir gidiyodu. Işıklarda bekliyorum bize yeşil yanmasına rağmen yolun ortasına geldim ve karşıdan gelen iki arabaya yol verdim.
Üçüncü de çakallık yapıp araya...
Arkadaşlar merhaba,
Yazın ceket kullanım oranı muhakkak düşüyordur. Fakat herhangi bir düşme sürüklenme riskine karşın muhakkak kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Kendim İzmir'de oturuyorum. Ve yazların ne denli sıcak geçtiğini söylememe gerek yoktur. Yazın muhakkak üste giyilen herşey...
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Bir motor tutkusudur sardı gitti. Şu an Yamaha Cygnus X kullanıyorum. Öteki yaz sonu kış başlangıcı da Cbr 250 için para biriktirip almaya niyetim var. Motosikletten önce kendi ekipmanımı tamamlamaya karar verdim. Korumaya son derece önem veriyorum. Motosiklete...