SametK kullanıcısının son içeriği

1. S

Ziraat sigorta yarı yarıya diyolar doğrumu ?

İyi akşamlar motosikletnet ailesi arabama sigorta yaptırmayı düşünüyorumda son 2 günde ortalıkda ziraat bankasının trafik sigortası yarı yarıya düşmüş diyorlar bunun doğruluk payı nedir yeni yaptıran teklif alan varsa bizide aydınlatabilirmi.Şimdiden teşekkürler.
  2. S

Yeis Marka Chooper

Beyler bu markada bir chooper gördüm.Bu markayı bilen varmı nasıldır.Parcası felan bulunabilirmi.Çok sıkıntı cıkarırmı.Bilenler cevaplarsa sevinirim.İyi günler.
  3. S

Kask Dizlik Mont Önerilerinizi bekliyorum

Herkeze hayırlı aksamlar.Formu yaklaşık 9 aydan beri takip ediyorum.Siz değerli abilerimin ve kardeşlerimin actığı çoğu konuyu okuyup motorsiklet hakkında azda olsa bilgi sahibi olmaya calışıyorum.Bunun neticesindede motorsiklet hakkında bazı bilgilere sahip oldum sizler sayesinde.Motorsikletle...
  4. S

jawa 250 ceylan 1985 Bu makinayı düzeltebilirmiyim?

Herkeze iyi aksamlar.http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jawa-parca-veya-komple-calisir-yurur-aciklama-okuyunuz-msj-la-ulasin-244476530/detay/ bu ilandaki motor nedendir bilinmez ama benim hoşuma gitti.Bu modellerin nasıl olduğunu felanda açıkcası bilmiyorum.Bunu toplamaya...
  5. S

Ucuz yollu öğrenci işi motor önerinizi bekliyorum:)

İyi aksamlar.Ben motora hevesli bi kardeşinizim.Gecen sene motor almak için bi a2 ehliyeti almıstım.Ailemin aşırı tepki göstermesi nedeniyle bu bir hayal olmuştu fakat bu sene üniversite nedeniyle şehir değiştirdim ve ailemden ayrı yaşıyorum.Yaşadığım şehirdede bir ulaşım aracı şart oldu...
  6. S

MAX 5 BİN LİRALIK CHOOPER TARZI MOTOR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Motorcu abilerim kardeşlerim ben yeni motora baslıcak bi arkadasınızım.Böyle yaz kış binebilicegim masraf cıkarmıcak diledigimde uzun yola gidebilicegim rahat chooper tarzı motor önerilerinizi bekliyorum.20 yasındayım boyum 174 kilo 75.Siteyi yaklasık 1 senedir takip ediyorum uyelık acma...
  7. S

MONDİAL 250 MTC Nasıl motordur fikirleriniz önemli benim için

Selamın aleyküm arkadaslar forumu 1 senedir motora hevesim basladıgından beri takip ediyorum.Üyelik acıp konu acma fırsatını yeni buldum.Yeni motora baslıyacak olan bu kardeşinize tavsiyeleriniz nelerdir.Bir süredir motor arastırması yapıyodum sonunda kanuni phantom ve mondial 250Mtc arasında...

Yeni mesajlar