samcrow kullanıcısının son içeriği

1. S

Kışın motora binmek

Bende araç olarak sadece motor var ve kışın da kullanmam gerek yağmurda karda ne gibi önlemler alıyorsunuz kışın süreciniz varsa yardımcı olursanız sevinirim ekipman felan olarak neler alınır
  2. S

A1 ehliyet

A1 ehliyete yazıldım regal raptor dd125 almayı düşünüyorum ama bulunduğum şehirde hatta koskoca sahibinden de 5 tane var en yakını 250 km uzakta dd150 için a1 sınıf ehliyet yeterli midir veya Bursa da dd125i nerden bulabilirim
  3. S

Ehliyet sorunu

Abiler ben 16 yaşındayım ehliyet 2 aya kadar elimde olacak fakat ehliyete uygun motorlar çok (125cc) hafif duruyor görünüş olarak sürat olarak biraz daha bişeyler bekliyorum chopper tarzında motor almayı düşünüyorum kafamda regal raptor 250 var çevirmelerde ehliyet uymadığı için ne gibi...
  4. S

250 cc Başlangıç Tavsiye

Öncelikle merhabalar küçüklüğümden beri motor hastasıyım yaşım ilerledikçe chopperlara daha bi ilgi duymaya başladım ama daha önce hiç motor kullanmadım yani ilk olucak küçük bişeylerle başlamam gerek ama küçük chopperlar baya bi dandik bişeye benzemiyor burada ki yazılardan yola çıkarak 250 cc...