salsalog kullanıcısının son içeriği

1. salsalog

Acerbis Cosmo Level2 body armor Full

M Beden yazıyor. Fakat ayarlanabilir, her bedene uyar. Beyaz renk. Full takım. Sırtlık ve ceket. Temiz durumda sadece bir defa kullandım. Ergonomik ayarlanabilir beden. Şişli'de istediğiniz zaman deneyip alabilirsiniz. Latif'ten almıştım. Motosiklet.net üyelerine indirimli. Ürün linki...
  2. salsalog

2011 Honda Transalp XL700 VA Aksesuarlı ve Temiz

Aracım satılmıştır. Teşekkürler. Marka: Honda Model: Transalp XL700 VA KM: 19.300 Renk: Gri Fiyat: 22.000 TL Açıklama: Servis Bakımlı İl/İlçe: İstanbul / * İletişim: 0533 552 ** ** (ABDULLAH) İlan detayları için tıklayın...
  3. salsalog

Satılık İstanbul'da Sym Joyride 200i 2011 Siyah 4.800 Km. Çok Temiz ve Garantili

SYM Joyride 200 Evo 200i Renk : Siyah Ruhsat benim üzerime ve hemen devredilecektir. 2013 yılına kadar garantisi devam ediyor. Yedek Anahtarı ve servis bakım kılavuzu herşeyi var. Çok temiz durumda ve bakımlıdır. Branda ile korunmaktadır. Bakımları Daytona'da yapılmıştır. Çamurluklara koruyucu...
  4. salsalog

Satılık Keeway Land Cruiser 250 Gri Çok Temiz 9500 Km. 4.000 TL

2008 model olup 2009 çıkışlıdır. Muayenesini yeni yaptırdım. Muayene bitiş tarihi : 7 Mart 2014 Ruhsatta da 2 kişi binebilir şekilde işlidir, bu konuda da sorun yaşamazsınız!!! Scooter alacağım, o nedenle satıyorum ve kullanmaya da devam ediyorum. Keeway Land Cruiser 250 Renk : Gri/Siyah (çift...
  5. salsalog

Keeway Land Cruiser 250 Gri Çok Temiz 9500 Km.

Marka: Keeway Model: Land Cruiser 250 / 2008 KM: 9.500 Renk: Gri 7 siyah (iki renk) Fiyat: 3.900 TL İl/İlçe: İstanbul / Şişli İletişim: aşağıdaki linkte mevcut Keeway ilan linki
  6. salsalog

Satılık 13000 Km. Keeway Superlight 150 Çok Temiz Bakımlı

Fiyat : 1.790 TL Tertemiz - Tamamen Orijinal !!! Ayna kollarını uzattırdım, arkayı rahatlıkla görebilirsiniz. Çantalar, Sisybar, Koruma Demiri ve Branda Hediye!!!. Bakımları zamanında yapıldı. Herşeyi sorunsuz çalışır durumda (Far, Sinyal, Vites, Frenler, Zincir, v.s.) Ruhsat sahibiyim...