sallami kullanıcısının son içeriği

1. sallami

Sym Jet x Akü

Ya akünü yiyen bir durum var, yada senin akü tırt. Şarjdan sonra 1 gün aralıklarla voltajı ölç, azalıyorsa ya aküde yada şarj sisteminde bir sorun vardır.
  2. sallami

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Dükkanın önünü, apartmanın önünü kendi malı belleyen mallarla bir arada yaşıyoruz. Kamusal alan nerde başlar nerede biter, bilmeyen cahillerle aynı trafikteyiz. Eline geçen fırsatı değerlendirmeyen yönetimlerle birlikteyiz. Kentsel dönüşüm ada bazlı yapılsa idi, altları otopark olsaydı bugün...
  3. sallami

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Haklısın, kapalılık iyi değildir içerideki üretimin kaliteyi yükseltmesine yarayan güç olması gerekir. Ama bizim yabancılar bile servis ve garanti konusunda bize "Hassiktir be Niyazi" çekerken. Kimsenin kimseye dur bakayım sen nörüyon la. demediği. Herkesin köpeksiz köyde deyneksiz gezdiği, ya...
  4. sallami

Bu salaklık değildir. Aksine şu günlerde daha fazla ihtiyacımız olan birşey dir. Fakat bizim daha fazla tüketici hakkı ve kalite talep etmemiz ve patrona halkı öptürme sevdası yüzünden o dediğin araçlar yıllar boyu üretildi.
  5. sallami

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Valla bence gaga kadran vs gibi kompanentleri ileri taşımaya yaramış, yer açmak için yapılmış.
  6. sallami

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Keçi etine kılı değerse, veya koyun dişi ise o köfte harbi çok pis ishal eder adamı.
  7. sallami

Ben Capon seviyorum valla. Isıtmalı, kurutmalı, ses bastırmalı ne ararsan var merette.
  8. sallami

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Fırıncıya bi kodum. Bizim oradaki fırının sahibi tretuvarın üstünden atlayıp, birde minibüsün önünden zavadanak çıkınca buna bi kodum, birde yer koydu. Allah'tan bişey olmadı. Benim ayak egzosla zemin arasında sıkıştı. Sonra kavgaya tutuştuk. Bu fırından 10 kişi çağırdı beni dövecekler. Dedimki...
  9. sallami

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Lokantacı tanıdığın varsa 250 - 300 liraya yoğurt tepsisi alıyorsun, birde üç otuzada huni, hem tepsi başka parça yıkarken falan yarıyor işine hem geniş, hemde alçak olduğu için her yere sığıyor. Bir pıst balata spreyi tertemiz...
  10. sallami

Biz satıyoruz shut-off, araplar şattaf diyor. 1784033211 Çok kez sizde görmüşsünüzdür. Adam smaç basamıyor, illaki potalı atacak.
  11. sallami

İtalya ve Fransa dışında pek kullanımı yok gibi. Fransa'ya çok Ermeni vatandaşımız gitti. Buradan çok taharetli klozet götürdüklerine şahit olmuştum.
  12. sallami

Arı sokması şifadır. Allerjin yoksa tabi. Birde ters zamanda sokmadığı zaman. Bu arada, takip mesafesi meselesi ama tam bakınca şimdi herkesin solunu kolladığı bir yerde, zınk diye durmakta biraz olaya tat tuz katmış. Gene motorcunun tepesine çıkmamışlar Allah'tan.
  13. sallami

Sevgili milletimizin (istisnalar kaideyi bozmaz) alet ve tuvalet kullanımı da ayrı bir tartışma konusu. Hayatımda tuvalete tünemeyiniz!!, yazısını ilk defa, büyük bir şirketin en kötüsü doktara yapmış akademisyenlerin olduğu katta görmüştüm. Şerefsizim o güne kadar aklıma gelmemişti. Nede olsa...
  14. sallami

Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ?

süper moto yiyecek (düşüp kalkmak lazım öğrenmek için) kadar paramız, bunun eğitimini verecek eğiticisi bizde o eğitimi alacak akıl ve para olmadığı içün. Birde nerede süreceksin?
  15. sallami

Takip mesafesi meselesi.

Yeni mesajlar