salimcglrymn kullanıcısının son içeriği

1. S

Yaz Ayı Motor Yağı Önerisi

cevaplarınız için teşekkür ederim 15w50 kullanacağım.
  2. S

Yaz Ayı Motor Yağı Önerisi

125cc motorum var arka dişliyi 56t yaptım şu an elf 10w40 yağ konulu. yüksek devir çevirdiğim ve teker yaptığım için motor bir hayli çok ısınıyor malum yaz ayı da geldi bunun için 15w50 yağ düşündüm ama emin olamadım önerileriniz nelerdir
  3. S

125cc Dişli hk

cevaplarınız için teşekkür ederim ama dişlilerle kesin oynayacağım aklıma takılan şu ön dişliyi 2 küçülttüğümde +%13 tork artışı veriyor arka dişliyi 2 büyüttüğümde +%4 artış veriyor ön dişliyi değiştirmek daha mantıklı gibi geliyor düşünceniz nedir 1736764863 +up 1736771862 up 1736783330 up
  4. S

125cc Dişli hk

merhabalar 125cc için tork arttırmak istiyorum rks 125s fabrikasyon tork 9.5nm arka dişlim 46T ön dişliyi 2 numara küçülttüğümde yaklaşık 11 nm torka çıkıyor sizce değiştirmeye değer mi bir fark oluşur mu arka dişliyi mi ön dişliyi mi değiştirmeliyim teşekkürler
  5. S

yanlış yağ sonrası vites

selamlar motorumun 2000 bakımında scooter yağı konulması sonrasında yağ değişimini yaptırttım motul 3000 yağ konuldu ma2 sertifikasyonuna sahip. ama vitesim boş vitese aşırı zor geçiyor veya hiç geçmiyor sürekli vitese düşüyor ya birinci ya ikinci vitese atıyor kendini motor sorun nedir ne yapılmalı
  6. S

Yağ Bakımı hk.

selamlar rks 125s motoruma 2000 bakımı için servise gittim yağ ve yağ filtresi değiştirildi. önerilen yağ castrol power1 10w40 yarı sentetik yağ ama serviste elimizde sadece bu var denilip castrol power1 10w40 SCOOTER yağı konuldu. boş vitese çok uğraştırarak geçmeye başladı. Yağ farkı sorun...
  7. S

Egzoz manifold civatası gevşek

selamlar bugün civata kontrolü yaparken egzozun motora bağlanan yerdeki 2 civata gevşek ve açılmış durumda aşağıya doğru damlacıklar bulunuyor ne olduğunu bilmiyorum ama yağımsı gibi bu ne tür sorun çıkartır. Video yükledim ve fotoğraf mevcut. https://ibb.co/sP6hQ6N...
  8. S

İlk bakım motor yağı önerisi

RKS RK-125S model motor aldım. Şuan 515kmde ve rodaj bakımı yaptıracağım. Klavuzunda Castrol Power1 10w/40 yağ önerilmiş. Sizce motul 5100 10w40 mı kullanmalıyım yoksa kitapçıkta yazan castrol power1 10/40 mı kullanmalıyım? Yağ kalitesi bakımından öneriniz nedir? Teşekkürler. ----------...