Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, vites geçişlerim çok sert. 1 e alırken sarsılıyor, boşa almakta da çok zorlanıyorum. Bazen tık diye geçiyor tamam çözdüm diyorum, bazen ise 1-2-1-2-1 gidip geliyorum geçmiyor arkadaş o boşa :D Şunu çözersem gönül rahatlığıyla tadını çıkaracağım motorun. İleri seviye sürüş eğitimi...
Aynısını yapıyordum fakat boşta beklemem gerektiği, debriyaja basılı beklersem balatalara zarar vereceğim söylendi. Çok teşekkür ederim düzeltme için.
1746652548
Arkadaşlar birkaç günlük deneyimim sonucu farkettim ki sorun bende değilmiş. Motora alıştım, kalkışlarda vs. gayet yumuşak kalkacak...
Aynısını ben de yaşadım :D Sanırım bu tarz hatalardan kaçış yok
1746556432
Oldum olası hep Cruiser ları beğenmişimdir vallahi :D dediğiniz gibi çok az konu var bu tip motorlarla alakalı. Bugün 2.gündü ve çok daha iyi geçti. Yüksek devirle kalkış yaptığımda sorun yaşamadığımı farkettim. Fakat...
Cumartesi bakıma götüreceğim, orada bunu belirtirim. Çok teşekkür ederim. Trafiğe de alışmak lazım sanırım, öncelikle daha az trafikli yerlerde pratik yapmayı düşünüyorum.
1746481152
Güzel bir bilgi oldu bu, dikkat edeceğim, çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, Bir anormallik mi var acaba diye şüpheye düştüm, ama olağan bir durumsa sanırım dediğiniz gibi benimle alakalı. Sabah erken kalkıp bol bol kalkış pratiği yapacağım. Doğru gaz ayarını bulmaya çalışacağım.
Evet 2.el aldım, fakat aldığım kişi tanıdık bir arkadaşım ve kendisi kalkışta sorun yaşamıyordu. Bana verdiği tek tavsiye kalkarken yavaş yavaş gazı açmak yerine 3 4 kez hafif hafif açıp sonra yüksek devirle kalkmak. Aynı şekilde motor çalıştırdıktan sonra da (sanırım ısındığında) eğer hafif...
Merhabalar,
26 yaşındayım. Yaklaşık iki hafta önce bir ehliyet kursuna başladım ve geçtiğimiz hafta A2 ehliyetimi aldım. Bu sürece kadar, bisiklet dışında hiçbir iki tekerlekli araç tecrübem yoktu. Eğitimi KTM Duke 250 ile tamamladım ve kalkışlarda, yokuşlarda hiçbir sorun yaşamadan...