Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Sevgili Motor Severler Motorum tvs Apachi 150 2014 Model 80 Bin Kmde Hız Göstergesinde Böyle Bir Arıza Var Gideremedim Km Rediktörünü Değiştirdim Gene Olmadı bİLGİSİ Olan Varsa Fikrini Dinlemek İsterim...
Merhaba Arkadaşlar,
2014 Model TVS APACHİ RTR 150 CC Motorum 6 Bin Km Oldu Motorum 3. Vitesle Çıktığım Yokuşları 2. Vitesle Çıkmaya Başladı Gaz Açıyorum ama etkisi olmuyor gaz yemiyor düz yolda 60km geçmiyor biraz gidince 1 km falan o zaman hızlanmaya başlıyor 85 km i görüyor hava filtresi buji...
Merhaba Arkadaşlar 2014 TVS Apachi 150 Motosiklet Sahibiyim Orta Sehpayı Sökmeye Çalıştım Vida BOŞ Dönüyor Olmadı Çıkartamadım Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Yazabilir Misiniz Allah Razı Olsun
Arkadaşlar Merhaba,
Bilindiği Üzere Motosiklet aksesuarları Pahalı Olduğu İçin Alım da Zorluk Çekiyoruz.
Bu İtibarla İşe Yarar, ucuz yoldan nasıl temin edebiliriz diye aklıma çöp kutularından yan çanta yapabilir miyiz geldi konu tartışmaya açık
fikri olan lütfen bizimle paylaşsın faydalı olacağı...