salihzeki kullanıcısının son içeriği

1. S

Gösterge arizasi

Merhaba Sevgili Motor Severler Motorum tvs Apachi 150 2014 Model 80 Bin Kmde Hız Göstergesinde Böyle Bir Arıza Var Gideremedim Km Rediktörünü Değiştirdim Gene Olmadı bİLGİSİ Olan Varsa Fikrini Dinlemek İsterim...
  2. S

TVS APACHİ RTR 150 Motor Isınınca Hızlanıyor

Merhaba Arkadaşlar, 2014 Model TVS APACHİ RTR 150 CC Motorum 6 Bin Km Oldu Motorum 3. Vitesle Çıktığım Yokuşları 2. Vitesle Çıkmaya Başladı Gaz Açıyorum ama etkisi olmuyor gaz yemiyor düz yolda 60km geçmiyor biraz gidince 1 km falan o zaman hızlanmaya başlıyor 85 km i görüyor hava filtresi buji...
  3. S

TVS Apachi RTR 150 Orta Sehpa Sökümü

Merhaba Arkadaşlar 2014 TVS Apachi 150 Motosiklet Sahibiyim Orta Sehpayı Sökmeye Çalıştım Vida BOŞ Dönüyor Olmadı Çıkartamadım Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Yazabilir Misiniz Allah Razı Olsun
  4. S

Plastik Çöp Kutularından Yan Çanta Yapımı Bili Toplama

Arkadaşlar Merhaba, Bilindiği Üzere Motosiklet aksesuarları Pahalı Olduğu İçin Alım da Zorluk Çekiyoruz. Bu İtibarla İşe Yarar, ucuz yoldan nasıl temin edebiliriz diye aklıma çöp kutularından yan çanta yapabilir miyiz geldi konu tartışmaya açık fikri olan lütfen bizimle paylaşsın faydalı olacağı...
  5. S

Satılık Aksiyon Kamera

A101 Den 89 Tl ye Aldığım Aksiyon Su geçirmez Kameramı Satıyorum Tüm Aparatları Mevcuttur.
  6. S

Kadırga Gy250 Enduro Motorumu Takasa Veriyorum

Merhaba Arkadaşlar 2014 Model Kadırga 250Gy enduru Motorumu 10 Km de honda Cbf 150 ile takas etmek istiyorum

Yeni mesajlar