Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
parasına göre fena bir kask değil 8000 civarına bulunuyor ama 12000 civarı bütçe varsa tommy gun un dediği gibi scorpıon bakabilirsin ama ondada yedek parça mt kadar yaygın değil ikisininde satışını yapıyorum
bu iki cihaz arasında kaldım arkadaşlar ama ya ben göremedim yada yapan olmamış bu iki cihazın farklarını vs anlatan bulamadım yardımlarınızı bekliyorum arada 2000 tl ye yakın fark var turuncu takipe 2000 tl fark vermeye değermi
Hatay dörtyol payas erzin iskenderun osmaniye merkez bölgelerinde işçiliğine güvendiğiniz cbf den anlayan usta tavsiyeniz varmıdır arkadaşlar karbüratörünü ve genel ayarlarını kontrol / düzeltme yaptırabileceğim
Malum buradaki ustaların geneli hep cg yaptığı için pek hakim değiller cbf ybr...
Geçen hafta 4. Motorum ve ilk düzgün marka olan 2012 honda cbf 150 aldım 52000 kmde gri renk daha önce 250 cc cg kullandığım için baya hantal geldi ama titreşimsizliği az yakması ve konforu baya hoşuma gitti. Daha önce ybr sürmüştüm 200 km kadar ama cbf ybrden konforluymuş iyiki almışım bu...
Merhabalar. internette hep duyduğum gördüğüm sahte yağ olayı benimde başıma geldi. motor yağ değiştikten sonra çekişi düştü ve aşırı ısınmaya başladı ortalama 100 150 kmlik bir kullanımdan sonra motor kitledi. 80 tl'lik yağ bana 2000 tl masraf açtı ne bende nede aldığım yerde fatura olmayınca...
İyi günler öncelikle herkese bu gün akşam saat 19 civarında annem araba ile eve dönerken yoldaki çukura düşüp arka lastiğini yarmış jant ise kırılmış. Epey süredir ilçemizdeki çukurlardan muzdaripiz bende 2 ay önce motorun ön amartisör keçelerini patlattım çukur yüzünden şimdi asıl konuya gelir...
arkadaşlar selamlar yaşım 24 6 aydır ehliyetim var şu anda sahip olduğum motosiklet başkasının adına ve ben bunu üstüme alacağım devir masrafları ve sigorta tahmini ne kadar çıkar acaba
*yaş 24
*ehliyet a2 6 aydır var
*motosiklet 2007 model
*üstüme kayıtlı ilk araç olacak
*bir etkisi var mı...
İyi günler arkadaşlar benim kaska ihtiyacım var. Önceki kullandığım kask kazada parçalandı bütçem max 300 tl daha üstünü olmaz maalesef hediye olarak alınacak çünkü bana. Ben birtane buldum ama sizede danışayım dedim...
İyi günler iyi ramazanlar arkadaşlar. Ben 24 yaşında yaklaşık 13 yıldır motorsiklet kullanan bir kardeşinizim. Demeyin hemen 13 yıldır motosiklet nasıl kullanıyorsun diye ben köyde yaşadığım için kullanabildim motosikleti o yaşlarımda birkaç farklı motosiklete sahip oldum bu zamana kadar allaha...
Öncelikle selamlar. Ben Kuba KB 150-9 marka model Cruiser tipi motosiklete sahibim. 119*90-16 Ebatlarında lastik takılı motosikletime ve bu lastik bitmiş durumda. Sizden ricam bana Yeri geldiğinde toprak yani bahçe tarla yollarında yeri geldiğinde 100 Km gibi uzunluktaki yollarda...