Sahrem kullanıcısının son içeriği

1. Sahrem

%100 ORJİNAL GRADE 80 TERSANE ZİNCİRİ = 2METRE , ÇAKMALARI İLE KARIŞTIRMAYINIZ

%100 Orjinal Orjinal GRADE 80 Zincirdir 13mm çapı ile kayar pimli birçok kilit ile uyumludur.. 2 Metredir ve 5kilogramdır motorunuzu kolaylıkla sarıp sarmalayıp bağlayabilirsiniz , grade 80 diyipte siyaha boyanmış zincir göndermiyoruz elinize aldığınızda parmağınız araya sıkışmasın diye dua...
  2. Sahrem

125CC MOTORA KASKO YAPAN FİRMA BİLİYORMUSUNUZ ACABA ?

Arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi açık ve nettir çalınmaya karşın 125cclik motora kasko yapan firma varmı ?:queen:
  3. Sahrem

Ankara'da olanlar DİKKAT ETSİNLER

Arkadaşlar selamın aleyküm , Ankarada oturanlar ve motorunu sokağa park etme zorunluluğu olan kardeşlerim --Ankarada bugün itibariyle yeni bir şebeke çıktı ortaya ve bunlar kamyonetle motorsiklet hırsızlığı yapıyorlar , genellikle gündüz gözlerine kestirdikleri motoru gece gelip götürüyorlar...
  4. Sahrem

GİVIB MONT + ARMODE ELDİVEN = 170 TL NEREDEYSE BEDAVA (SIFIR ÜRÜN)

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/givib-motorcu-montu-armode-eldiven-set-210353681 Yeni aldığımız motorumuz için bu ekipmanları almıştık lakin ,kullanamadan acil nakit ihtiyacından dolayı motorumuz satılmıştır elimizde bunlar kalmıştır , MONT VE ELDİVEN HİÇ KULLANILMAMIŞTIR...
  5. Sahrem

KALİTELİ VE UCUZ MONT+ELDİVEN ARAYANLAR GELSİN NERDEYSE BEDAVA SATIYORUM.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/givib-motorcu-montu-armode-eldiven-set-210353681 Yeni aldığımız motorumuz için bu ekipmanları almıştık lakin ,kullanamadan acil nakit ihtiyacından dolayı motorumuz satılmıştır elimizde bunlar kalmıştır , MONT VE ELDİVEN HİÇ KULLANILMAMIŞTIR...
  6. Sahrem

19 KM DE SIFIR MONDİAL MH 125 DRİFT (RODAJDA) BU FİYATA KAÇMAZ.

--Motosiklet 2016 yılının ocak ayında alınmıştır , mondial daha 2016 modelleri satışa çıkartmadığı için 2015 aldık. --Motorsikleti aldığım gün evime kadar getirdim ve sigorta plaka işlemlerini yapana dek evimde güneş görmeden rahat rahat 20 gün yattı motor , ondan sonra dışarı çıkartıldı ve...
  7. Sahrem

Hiç Kullanmadığım Sıfır ABUS WBA 100 SATIYORUM , SIFIRINA BOŞUNA PARA VERMEYİN

Ürünün linki ve bütün açıklamaları altına yazılmıştır arkadaşlar.Türkiyenin heryerine ücretsiz kargoyu ben karşılıyorum.Alana Şimdiden hayırlı olsun :) http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/abus-wba-100-orjinal-sifir-hic-kullanilmamis-210255191 ---------- Mesajlar birleştirildi...
  8. Sahrem

Hiç Kullanılmamış Sıfır ABUS WBA 100 -- Nereye Bağlıyacağım Derdine SON !

Arkadaşlar motoru bağlayım diyerek aldım 350 Tl para verdim ve kilitlemek ve montelemek için motorun sigortasını bekliyorum onu hallettim şimdi birtane otopark ile anlaştım ve boşuna aldığımı fark ettim ve normal fiyatın çok altında satıyorum neden sıfırına aynı ücreti ödeyesinizki , ürün...
  9. Sahrem

Motorsiklete Aşırı Güvenlik Önlemi...

125 CC LİK MOTORA KASKO YAPAN FİRMA BİLEN VARSA AŞAĞIDA CEVAPLARSA SEVİNİRİM , AYRICA FOTOĞRAFTA GÖRÜNEN ALARMLI KİLİTTEN 1 ADETTE SELENİN ALTINDA OTURUNCA ÖTURUNCA ÖTMESİ İÇİN TAKTIM , BÜTÜN ZİNCİRLER MOTORUN DİREK GÖVDESİNDEN , ŞASİYE BAĞLI BÖLGESİNDEN TAKILMIŞTIR , VE KİLİTLER YERDEN YÜKSEKTE...
  10. Sahrem

Arkadaşlar bildiğiniz uygun fiyatlı kasko var mı ?

Arkadaşlar sıfır aldığım mondial drift'ime kasko yaptırmak istiyorum ne yaparsam yapayım içim hiç rahat değil 125 cc motorlara kasko yapılmıyor diye duydum ama tekrar sorayım istedim varmıdır çalınmaya karşı kasko yapan ve öyle çöllere yağmur yağdıran bir fiyatı olmayan şirket ?:sunny:
  11. Sahrem

Böyle Kilitlemem Uygun mudur ?

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE MONDİAL MH DRİFT MOTORSİKLETİMİ YENİ ALDIM VE YANINA FARKLI FARKLI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEMİN ETTİM AMA ALDIĞIM ABUS KİLİT MALESEF ÇOK KALIN VE MOTORUN ŞASİSİNDEN SIĞMIYOR GEÇMİYOR SADECE ALTTA MOTORUN KENARINDA HAFİF BİR BOŞLUK VAR BİRTEK ORADAN GEÇİREBİLDİM...
  12. Sahrem

Herkese selam dostlar :)

Burdan bütün motorcu kardeşlerime , abilerime saygılar sunuyorum ve aranızda olmaktan büyük mutluluk diyorum..Yıllardır içimde olan motorsiklet hayalimi gerçekleştirdim ve Mondial MH DRİFT 125 İle Başlangıcımı yaptım. Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin inşallah...Kimsenin ayağına taş...

Yeni mesajlar