Sahin35 kullanıcısının son içeriği

1. S

İnsanları Kötülemekte Üstümüze Yok

Kamerayı Alan Motovlog yapıyor diyor bazı arkadaşlar. Böyle düşünmememiz gerektiğini ne zaman anlayacağız acaba.Farzedelim ki heves etti yapıyor neden heveslerini kırıyoruz ki.Yapsın kötü de olsa desteklemek gerekmez mi ? Varolan insan değil mi neden küçük hesapların peşinde...
  2. S

Yok Böyle Bi Dert

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar arkadaşlar Hyosung GT 250 R model motosiklet kullanıyorum.Ama anlamsızca bulduğum bi deneyim yaşadım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.Belki yardımı olacak birileri vardır.Bayram yoğunluğu nedeniyle çok çalıştığımdan bir kaç gün motora binemedim.Dün gece...
  3. S

Görsel Tasarım

Öncelikle Motosiklet.net ailesine iyi akşamlar dileyerek konuya girmek isterim.Benim bi projem var fakat görsel tasarım işinden pek anlamadığım için bu alanda uzman veya okuyan arkadaşlara ihtiyacım var.Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen mesaj yada özelden numaralarını yazarlarsa çok...
  4. S

Yeni Ehliyeti Alamıyoruz

Arkadaşlar İstanbulda ek 50 belgesini alan mt üyeleri yardımcı olursanız çok sevinirim..3 gündür sabah 8 akşam 5 emniyet müdürlüğündeyim hiç bi türlü ek 50 belgesini alamıyorum kimse de alamıyor sistem hata veriyor o sayfaya geçtiğinde İstanbulda alanlar da böyle bi sorun oldu mu olduysa oradaki...
  5. S

Akü Problemi

Arkadaşlar benim bir nacizane kanuni tiger 250 cc lik crusier motorum var..Son zamanlarda havaların soğumasıyla motoru marş sistemiyle çalıştıramıyorum..İlla ki önce vurdurmam gerekiyor motor ısındıktan sonra tek marşta çalışıyor sizce bu durum aküden mi kaynaklanıyor..Fikri olan yardımcı...
  6. S

Kanuni 250 Tiger İçin Lastik Yardımı Lütfen

Arkadaşlar motoruma acil lastik almam lazım üzerindeki IRC geçenlerde beni çok az suda bile salladı..Korkutuyor ne almamı önerirsiniz bide bütçe çok üst düzey değil 300-400 arası.:cat::cat: KANUNİ TİGER 250
  7. S

Merhaba Herkese

Arkadaslar öncelikle aranıza yeni katıldığım için çok mutluyum.Motor alma konusunda ve motorla neler yapabileceğim konusunda oldukça fikir sahibi oldum.Ancak küçük bi detay var ağustos ayında motoru alacağım için o tarihe kadar Antalya da olan abilerimden veya kardeşlerimden vitesli motor...
  8. S

Antalya'da yardimci olacak kişiler

Oncelikle Merhaba ben foruma yeni kayıt oldum ama gerçekten aradığım çoğu bilgiye buradan ulaşabildim Küba 200 sl veya Regal raptor 250 almayi düşünüyorum ama vitesli motor konusunda çok tecrübem yok Antalya da olan abilerim veya kardeşlerim bana yardımcı olabilirler mi ?

Yeni mesajlar