Saffetsen kullanıcısının son içeriği

1. S

Intercom tavsiyesi

Merhabalar, sonunda intercom almaya niyetlendim. Knmaster'ın ürünleri çok övülüyordu 6100 almak istiyordum ancak hiçbir yerde stok bulamadım. Kn2100 düşündüm ancak sesi çok az tarzı yorumlar duydum. Benim ıntercomda aradığım en önemli özellik sesin yüksek olması ve kalitesiz ses vermemesi...
  2. S

Janttaki garip beyazlamalar

Merhabalar, bugün motosikletimi yıkamak için kolları sıvadım, jantlar çok pisti ilk jantları yıkayayım dedim, her zaman yaptığım gibi spray şişeye su, biraz çamaşır deterjanı ve birazda bulaşık deterjanı koyup jantları yumuşak boya fırçası ile temizledim. Motosikleti tamamen yıkayım bitirdikten...
  3. S

Vites düşürme ve kaydırmalı debriyaj

Merhabalar, aslında bildiğim ancak gördüğüm şeylerden dolayı kendimi sorgulamamı sağlayan bir konu var. Motosikletimde kaydırmalı debriyaj var, ilk defa bu sistemi tecrübe ediyorum ve motosikletim dominar 250, genelde ne düşük ne yüksek devirlerde kullanmayı severim, vites düşürürkende...
  4. S

Kaskın solundan rüzgar sesi geliyor

Öncelikle merhabalar, ls2 challenger model kask kullanmaktayım, alalı yaklaşık 1 ay oldu. Şimdiye kadar rüzgar sesi gibi bir sorunum yoktu gayet sessizdi ancak işe gidip gelirken hiç 80km hızın üstüne çıkmıyordum, bugün bir işim olduğu için çevre yolunda 90km üstündeki hızda kaskın sol tarafının...
  5. S

Dominar 250 Debriyaj Sorunu

Selamın aleyküm arkadaşlar, abiler. 1 hafta önce 2700km de bir dominar 250 satın aldım. Motosikleti sürerken debriyaja alışmam biraz zaman aldı debriyaj olması gerektiği gibi 2-3mm boşluk var ve ortada kavramaya başlıyor onda problem yok ben önceden aşağıda kavramaya başlayan debriyaja...
  6. S

Uzun ve zayıf olma problemi

Arkadaşlar merhaba, ben 1.92 boyunda ancak 70 kiloyum, evet zarganayım 😂 Kilo alma gibi bi durum maalesef söz konusu olmuyor sanırım genetik 1. Derece akrabalarımdan zayıf olmayan yok. Benim problemim bu vücut ölçülerinde koruma ekipmanı bulma sorunu. Motosiklet montu bulamıyorum, kollarım çok...

Yeni mesajlar