safak3457 kullanıcısının son içeriği

1. safak3457

XJ 6 Diversion F 2000 km 2013 model

Beyler 2013 model XJ& Diversion F modeli motosiklet almayı planlıyorum. Motosiklet çok nadiren kullanılmış. Sahibi de bakımının yaptırılıp satılmasını istemiş. Sizce yatmış bir motor almak bana masraf açar mı ? Mesela lastikleri değiştirmem gerekir mi? geçen yaz aldığım Bajaj Pulsar 200 NS le...
  2. safak3457

SATILIK BJK BAYRAGI 75 TL ve 45 TL

Arkadaşlar elimde kumaşı çok güzel 150x100Xcm ölçülerinde OZEL BASKILI Beşiktaş Bayrağı var. Dikişleri Bayrak sopası falan harika. Beşiktaşlı arkadaşlara duyurulur. 75 TL. Maltepe ve Kadıköy güzergahında elden teslim ederim. Şekerpınar Gebze civarı da olur haftaiçi. Küçük olan 100x70cm...
  3. safak3457

hereke sahildeyim . yardim

Arkadaslar hereke sahildeyim . motoru cok agir bir sekilde sol tarafina yatirdim. Kopek havladi durdum on teker kaydi. Dustum agir cekimde. Hereke civarindan tanidiginiz var mi yardimci olabilecek. Yukum var. İstanbula gidecegim. Tuzla ya. Debriyaj kolu one dogru egildi. Motor calismiyor...
  4. safak3457

0 MOTOR (PLAKA RUHSAT TRAFIK SIGORTASI) MUAMELECIYE 750 COK DEGIL MI?

Arkadaşlar 0 motor alacağım. 200 cc bir makine. fiyatını, ödeme şeklini öğrendim. Fakat plaka ruhsat trafik sigortası için muameleciye 750 TL fiyat verdiler. Çok değil mi? Kendimiz yaptırsak ne kadara patlar? 1 günde biter mi? Teşekkürler. İstanbul Anadolu yakasındayım.
  5. safak3457

Pulsar'a zam gelince hayaller değişti / RKS 150 Salcano WolfF SB 150

Merhaba Arkadaşlar Günde ortalama 70km yol yapacağım, 5000 TL civarı bütçeyle bir motor almak istiyorum. Tüm imkanları zorlayıp Pulsar almayı düşünüyordum. Fakat %10 gibi bir zam gelince gelecek bahara erteledim.8900 +1000 plaka ruhsat + 600 lastikler 10500 i geçiyor. Bütçemi aşar. RKS 150...
  6. safak3457

SELAMLAR

Merhaba Arkadaşlar İstanbul Tuzla'dan aranıza katıldım.34 yaşındayım. Forumu uzun süredir takip ediyordum. Son 1 aydır commuter tarzı motor seçebilmek için yazdıklarınıza epeyce yoğunlaştım. 4 yıl kadar jiaju marka Asya 150 t1 modelini kullandım. toplasam 7500 km. Ama 2500 km si servis...

Yeni mesajlar