sadraf kullanıcısının son içeriği

1. sadraf

Midibüs için hangi ehliyet?

Selam millet, kısmetse karavan planlarım var ve panelvan gibi tabuta yaşam alanı kuracağıma midibüste karar kıldım. Ancak aradım taradım ehliyetle ilgili herhangi bir şeye rastlamadım. Almak istediğim 2 model var biri 23+1 diğeri 29+1 Bunları hangi ehliyet kullanabilir? otobüs sınıfına mı...
  2. sadraf

Benzine Yine İndirim Yapıldı

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından geçerli olmak üzere 21 kuruşluk indirim yapıldı. Buna göre, Ankara'da ortalama 6,89 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,68 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 6,83 liradan 6,62 liraya, İzmir'de 6,88 liradan 6,67 liraya inecek.
  3. sadraf

Vale Moto Rezilliği

Selam dostlar, bugün zincir dişli değişimi için Şirinevler Vale Moto'ya gittim. İlk girdiğimde zincir ve dişli seti değişecek dedim tamam dediler 440 lira aldılar. 12'de teslim ettim motoru ve saat 17.00'da aldım. 5 saat boyunca başlarında bekledim, bu kadar amatör bir yer görmedim. İçerisi...
  4. sadraf

Alkollü Ürünlere Zam Geldi

Evet bayanlar baylar buyrun sıcak sıcak yeni geldi https://www.docdroid.net/hS0BWdU/fiyat.pdf
  5. sadraf

Sonunda Zincirim Koptu - Superlight

Öncedende kopma sinyali veren zincirimi üşendiğim için değiştirmedim. Bugün daha fazla dayanamadı ve koptu. Eve getirdim bakla eksiltmeye calıştım ancak alet edevat yok, tornavida çekiçle beceremedim. Bunu nasıl yapabilirim taktiği var mı bakla sökmenin? Bir diğer sorum da şu, bakla sökmeyi...
  6. sadraf

Zincir Attı

Dün yolda gelirken zincir attı birden, kopmadı yerinden çıktı. tamirciye kadar idarelik de olsa ben bunu nasıl takabilirim?
  7. sadraf

Mobil Kaza Tutanağı

Yeni uygulamayla artik kaza sonrasi mobil uygulama sayesinde telefonlar vasitasiyla tutabiliriz. Ios ve android destekli: Mobil kaza tutanağı
  8. sadraf

Ülkemizde Milyoner Sayısı Arttı

Hesabında 1 milyon lira veya üzeri parası olan yurt içi yerleşik mudi sayısı, geçen yılın 11 ayında 17 bin 941 kişi artarak 126 bin 805`e yükseldi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, yurt içinde yerleşik milyonerlerin sayısı geçen yılın kasım sonu itibarıyla 2016...
  9. sadraf

Büyük İkramiye Kuryeye Çıktı

Murat Tokmak 25 yaşında. Antalya'da bir ilaç firmasında moto-kurye olarak çalışıyordu. Yaklaşık 6 aydır, motosikletiyle eczanelere ilaç dağıtıyordu. Maaşı bin 800 liraydı. Murat evli ve bir çocuğu var. Antalya Muratpaşa ilçesi Şarampol Kavşağı'ndaki seyyar Milli Piyango bayii Havva- Orhan...
  10. sadraf

2018 Asgari Ücret Belli Oldu

1603 lira. Kisa ve net :)
  11. sadraf

Zabıta Memuruna İnsanlık Dışı Şiddet!

https://www.youtube.com/watch?v=AsBt-EfaytA Ne denilebilir, ne yazılabilir. Mevki bir insana bu hakkı verir mi sen kim oluyorsun akşam akşam sinirlerim bozuldu.
  12. sadraf

HGS Garip Durum

Geçen hafta hgs yoktu kaçak geçtim, sorgulattım ceza gözükmüyor. O kaçak geçişten 1 hafta sonra garanti bankasının internet şubesinden online hgs 6.sınıf başvurusu yaptım 30 lirada yükledim, daha kart gelmedi ama hgs hesabım açıldı. Dün ve bugün epey ücretli geçiş kullandım köprüyü git gel 2 kez...
  13. sadraf

Bunuda Gördük

Antalya Manavgat’ta motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonrasında yaşananlar 'pes' dedirtti. Motosiklet sürücüsü can derdindeyken kaza yapan motosikletten hortumla benzin çeken bir kişi kameralara yakalandı. Görüntüleri izleyen jandarma şüpheliyi olay yerinde...
  14. sadraf

Ölsünler Arabam Daha Değerli

E-5 otoyolu Merter Mevkii'nde meydana gelen kazada, aracına çarparak kanlar içinde yere yığılan motosikletli şahıslara yardım etmek yerine, tepki göstererek, "Öldüreceğim onları şimdi. Aracıma endi çocuğumdan daha iyi bakıyordum" dedi. * E-5 Otoyolu Merter Mevkii'nde meydana gelen kazada...
  15. sadraf

Gv250 Son Durum Ne?

Selam dostlar uzun yol seven adamim motorumun sagini solunu ve arkasini cantayla doldurmayi dusunen gezgin ve bir o kadarda rahat bir insanim o yuzden tercihimi bu gv250den yana kullanmak istiyorum. Fakat aklimda deli sorular var yardimci olabilirseniz sevinirim. 1- 2017 uretimi yok ne oldu...

Yeni mesajlar