Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosiklete heveslendik heveslenmesine de adam akıllı kafama yatan motosiklet bulamadım. İlk mt25 e aşık oldum görünüşü videolardaki gidişi sesi v.s her şeyi çok iyi görünüyordu . Sonra absnin motosikletteki önemini anlatan bir kaç video izledim tamam abs olmazsa olmaz dedim .Pulsara baktım pek...
Merhaba arkadaşlar.23 bin tl bütçem var aksesuar v.s herşey dahil
Sıfır absli motosiklet almayı istiyorum. Ktm duke 250 düşünüyordum ama 19 bin tl fiyatı var. Aksesuar + trafik sigortası vs çıkınca bütçemi aşıyor . Kawasaki z250sl inde sıfır abs lisini bulamadım. Pulsar istemiyorum kaliteli...
Merhaba arkadaşlar . Motosiklet olarak kawasaki z250sl e karar kıldım
Kask shoei qwest ve mont olarak revitin bi tane montu var onu begendim
Kolluk ve dizlik hiç araştırmadım . Beni iyi koruyacak bir şey lazım . Ne tavsiye edersiniz ?
Merhaba arkadaşlar başlangıç motosikleti olarak z250sl e karar kıldım . Sahibinden.comda absli modeller var fakat ben sıfır almak istiyorum . Geçenlerde zmoto ya gittim orada yokmuş . Başka bir yerde bulma şansım var mı acaba ?
Merhaba arkadaşlar , geçen sene A2 ehliyetimi aldım onun öncesinde B sınıfı ehliyetim vardı . Yani 4 yıldır aktif halde trafikteyim.
Bu Temmuz ortaları gibi motosiklet almayı planlıyorum . Ayırdığım bütçe 16-17 bin tl motosiklet , 4000 tl aksesuar , 1000 tl eğitim . Tabi bunların dışında trafik...