Sacramento kullanıcısının son içeriği

1. S

Bu Sene Bana Hitap Eden Motosiklet Yok :)

Motosiklete heveslendik heveslenmesine de adam akıllı kafama yatan motosiklet bulamadım. İlk mt25 e aşık oldum görünüşü videolardaki gidişi sesi v.s her şeyi çok iyi görünüyordu . Sonra absnin motosikletteki önemini anlatan bir kaç video izledim tamam abs olmazsa olmaz dedim .Pulsara baktım pek...
  2. S

23 Bin TL Başlangıç İçin Bütçe -Tavsiye

Merhaba arkadaşlar.23 bin tl bütçem var aksesuar v.s herşey dahil Sıfır absli motosiklet almayı istiyorum. Ktm duke 250 düşünüyordum ama 19 bin tl fiyatı var. Aksesuar + trafik sigortası vs çıkınca bütçemi aşıyor . Kawasaki z250sl inde sıfır abs lisini bulamadım. Pulsar istemiyorum kaliteli...
  3. S

Dizlik Ve Kolluk Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar . Motosiklet olarak kawasaki z250sl e karar kıldım Kask shoei qwest ve mont olarak revitin bi tane montu var onu begendim Kolluk ve dizlik hiç araştırmadım . Beni iyi koruyacak bir şey lazım . Ne tavsiye edersiniz ?
  4. S

Kawasaki Z250SL Abs var mı ?

Merhaba arkadaşlar başlangıç motosikleti olarak z250sl e karar kıldım . Sahibinden.comda absli modeller var fakat ben sıfır almak istiyorum . Geçenlerde zmoto ya gittim orada yokmuş . Başka bir yerde bulma şansım var mı acaba ?
  5. S

2016 KTM Duke 200 İndirim

Bu indirim yeni mi arkadaşlar. Kendi sitelerinde 14.999 TL den 13.500 e indirmişler
  6. S

Max 16-17 Bin TL Başlangıç Motosikleti

Merhaba arkadaşlar , geçen sene A2 ehliyetimi aldım onun öncesinde B sınıfı ehliyetim vardı . Yani 4 yıldır aktif halde trafikteyim. Bu Temmuz ortaları gibi motosiklet almayı planlıyorum . Ayırdığım bütçe 16-17 bin tl motosiklet , 4000 tl aksesuar , 1000 tl eğitim . Tabi bunların dışında trafik...

Yeni mesajlar