Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli forum üyeleri merhaba. Ben Elazığda okumakta olan öğrenciyim. Malatya'da 50cc cup motora sahibim. ( Yuki Gusto). Yaklaşık 2 haftadır sogukta duran motorumu çalıştırmak için aşağı indim. Motoru çalıştırdım biraz rölantide çalıştı fakat sonra bambaşka sesler çıkarmaya başladı. Pistondan...
Arkadaşlar merhabalar. Ben Malatya'da yaşıyorum fakat Elazığ'da öğrenci olarak üniversiteye gideceğim. Yaklaşık 10 aydır ehliyet sahibiyim. 21 Ekim gibi de abimin düğünü var ve araba kiralayarak gitmek istiyoruz. (Motorumun hacmi küçük gidemiyorum). Bu konu hakkında da bazı sorularım var.
1-)...
Arkadaşlar merhaba. Daha önce de cup motor hakkında konu açmıştım. Bugün de aslen 99cc olan ve evrakta 49.9 cc olarak geçen Yuki Gusto motoru aldım . Fakat bu konu hakkında aklıma takılan şeyler var.
1-) Rodaj aşaması, uzun yolda yapılabilir mi? (Şehir içinde 40-50kmh geçemiyoruz)
2-)...
Arkadaşlar ben geçen sene B ehliyet almıştım. Sanırım bu ehliyetle 49cc motora kadar kullanılabiliyor. Fakat bunun yanında B1 F ve M sertifikalarım da var. İnternetten baktığımda da M sınıfı 125 cc'ye kadar motor kullanabilir diyor. Nedir bunun aslı bilen abilerim var mıdır?
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben geçen günlerde Yuki Gusto 50cc cup motorsiklet aldım. Malatya'da yaşıyorum ve Elazığ'da üniversite kazandım. Haftasonları malatyaya geleceğim ve tekrar okul için de elazığa gitmem gerekecek. Mesafe ise yaklaşık 100 km civarında.
Aklımda olan şey ise, bu mesafeyi...