Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese sağlıklı günler,
1 sene önce ölümcül bir motosiklet kazasında yaralanarak bacağının kesilmesinin son anda önlendiği arkadaşım için insan sevgisini,para sevgisinin önüne koymuş ,ortopedi alanında uzman doktor arayışımız vardır.
Arkadaşımız,akrabamız konumundaki doktor tanıdıklarımızın...
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere; bankaların anlaşmalı olduğu benzin istasyonlarıyla "tek seferde 100 TL doldurmak şartıyla " diye başlayan birçok kampanya düzenleniyor.
Ben 3-4 günde bir 100 TL dolduran bir motosiklet kullanıcısı olarak bu kamppanyalardan bizim de yararlanabilmemiz gerektiğini...
Arkadaşlar merhaba,
2. el 46 lt Kappa bir çanta alacağım ama biraz çekinmekteyim açıkçası. Sizce 2. el olarak Kappa da olsa bu kararı vermek ne derece doğru ? Çantayı görmeye gideceğim yarın ,
görüntüsünden memnun kalsam da belki benim bilgisizliğimden kaçırdığım bir taraf olur diye...
Herkese merhabalar,
Bir haftadır yoğun olarak xt660 x, klr 650 ve kle 500 ile ilgili ne kadar yazı varsa okumaya ve hangisinin ,hangi özellikleriyle öne çıktığını saptamaya çalışıyorum.Bu motorlardan temiz bir ikinci el bulabilirsem almayı düşünüyorum.Benim bu 3 motordan birine karar vermemde...
Selam arkadaslar,ben 3 aydir apache(TVS 150cc) mi hic kullanamadim sehir disinda oldugum icin.3 ay bitti,geldim fakat motor calismiyor ?Ne yapabilirim?(Cok az bir yag ve biraz benzin var)Bana tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim