Rseen kullanıcısının son içeriği

1. R

ruh eşimle tanıştım

hayırlı olsun çok güzel motor ben de almayı düşünüyorum ama şu far tasarımına ısınmak için kendimi çok zorladım olmayınca olmuyor 🙃
  2. R

İlk Motosiklet BMW K1600 GT

Aslında benim kafada olan ve konuştuğum birçok arkadaşın da düşündüğü gibi gerçek eğitim şekli, polislerin eğitildiği gibi geniş bir kapalı alanda, en az 2-3 ay süre ile haftanın 3-4 günü düşe kalka bir eğitim verilmesi. Bu arkadaşta böyle bir eğitim alıp bu motorla yola çıksa buradaki kimsenin...
  3. R

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

Çok enteresan arkadaş, bir de her mesaja cevap yazıcam emek veriyorum cart curt demiş. Herhalde ya Honda düşmanlığı var ya da övdükleri bu çinli motorlarla kıyas yapıp kendilerini avutuyorlar
  4. R

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

Bu motosikleti almayı düşünüyorum ve çok araştırdım,yabancı ve Türk birçok inceleme izledim, bir tek motopixeltv ve sizin incelemenizde bu motora bu kadar olumsuz yorum yapıldığını gördüm. Olumlu incelemelerde benim fark ettiğim ortak yönü ise motosikletin ağırlık dengesinin çok yerinde olduğu...

Yeni mesajlar