Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalem kalem gitmeye çalışıyorum.Malumunuz önümüz bayram.1-2 gün içerisinde yaşadığım şehirde grenaj tamiri yapan olmazsa dediğiniz gibi istanbulla kargo yoluyla halletmeye çalışacağım.Sticker meselesini güzel söylediniz.Aslında rengi tutturduktan sonra sticker normal bi cbr 600f etiketi olması...
Mersinde ikametgah ediyorum hocam.Çevremde olan motor tamircileri genelde tamirden çok yenisini alın biz takarız dediklerinden bu fikri söyleyen olmadı.Ama yarın bu söylediğiniz hususta bi araştırma yapıcam bulamazsam sizin söylediğiniz isimlerle iletişim kurucam teşekkür ederim
Dostlar honda cbr600f 2002 model bir motorum var.Aktif sürücü değilim 3 yaşında ikiz bebeklerim var ve bu yüzden nadirinde nadiri kullanıyorum.Geçen sene mucurlu bir yolda olmaz bir iş geldi ve motoru sola yatırdım.Bazı sebeplerden dolayı da bakım yaptıramadım..Sol grenaj için araştırma...