Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım Sport Touring kategorisinde sele yüksekliği en düşük model KTM 1290 Superduke GT 82cm mi 84cm mi ne bi ara gidip üstüne oturmak lazım hasanpaşa ktm şubesinde
Memnunum abi olurda ileride adventure tarzı bir motora geçmeyi düşünürsem (kaçınılmaz son) nasıl bir motor tercih etmeliyim onu düşünüyorum sadece :LOL:
Hornet 750'nin sele yüksekliği tam olarak 80 santim motor tam denge halindeyken topuklarım yere basmasa da ayağımın orta kısımları yere...
Ahahaha sen ne bekliyordun hocam naked motor çamurluğu bu kadar olur tamamen çamuru hiçbir çamurluk kesmez zaten kaldı ki bu sportif bir çamurluk olduğu için touring makinelerinkine nazaran biraz daha kısa kalıyor görüntüden de ödün vermemek için. Eğer kesin sonuç almak istiyorsanız çamurluk +...
Hocam normalde bu kadar çamur olmuyor ben bilerek çamurluğu test etmek için balçık gibi yola girdim 😂 Hugger takarsan hiç sicratmiyor grupta çamurluk + hugger ile kullanan arkadaş var bayağı memnun.
Çamurluk bu şekilde gözüküyor.
Ön kaldırma sehpasının gireceği yerdeki yuvarlak başlık aşırı büyük o yüzden girmiyor.
Bunlarda motoru kaldırma sehpasına alıp yandan attıktan sonra bıraktığı hasar. Allahtan gözükmeyen bir yerde de her gün görüp kafayı takmıyorum oraya.
Tam olarak kesin bir şey yok henüz ortada bu videonun sonucunu bekliyorum
1770914012
GP'nin gerçekten çoğu ürünü kalitesiz hatta kendi fikrimi söyleyecek olursam %90 ürünü çöp. Hornete geçmeden önce motosikletimde gp'nin yüzükden kaldırma sehpasını kullanıyordum hornet de yüzük takılmadığı...