Routinues kullanıcısının son içeriği

1. Routinues

CF Moto CLC 250 neden gelmiyor ?

https://prnt.sc/HVzE9tPu7eOW
  2. Routinues

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

biker jeanse bir göz at derim
  3. Routinues

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Sanırım Sport Touring kategorisinde sele yüksekliği en düşük model KTM 1290 Superduke GT 82cm mi 84cm mi ne bi ara gidip üstüne oturmak lazım hasanpaşa ktm şubesinde
  4. Routinues

Niye gereksiz olsun ön araştırma yapıyorum işte şimdiden fikir ediniyorum.
  5. Routinues

Memnunum abi olurda ileride adventure tarzı bir motora geçmeyi düşünürsem (kaçınılmaz son) nasıl bir motor tercih etmeliyim onu düşünüyorum sadece :LOL: Hornet 750'nin sele yüksekliği tam olarak 80 santim motor tam denge halindeyken topuklarım yere basmasa da ayağımın orta kısımları yere...
  6. Routinues

Evet soru başlıkta gayet açık :)
  7. Routinues

Bu sitedeki DİD zincir alınır mı?

Zincirin rengi bile ben sahteyim diye bağırıyor
  8. Routinues

Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

Evet bir kereliğine mahsus braketi takmak için egzozu söküyorsunuz.
  9. Routinues

Ahahaha sen ne bekliyordun hocam naked motor çamurluğu bu kadar olur tamamen çamuru hiçbir çamurluk kesmez zaten kaldı ki bu sportif bir çamurluk olduğu için touring makinelerinkine nazaran biraz daha kısa kalıyor görüntüden de ödün vermemek için. Eğer kesin sonuç almak istiyorsanız çamurluk +...
  10. Routinues

Hocam normalde bu kadar çamur olmuyor ben bilerek çamurluğu test etmek için balçık gibi yola girdim 😂 Hugger takarsan hiç sicratmiyor grupta çamurluk + hugger ile kullanan arkadaş var bayağı memnun.
  11. Routinues

Saka yaptığını anladım abi onun için atmadim resimleri madem konu hortladı çamurluğu almaya niyetli kişiler görsün diye attım
  12. Routinues

Çamurluk bu şekilde gözüküyor. Ön kaldırma sehpasının gireceği yerdeki yuvarlak başlık aşırı büyük o yüzden girmiyor. Bunlarda motoru kaldırma sehpasına alıp yandan attıktan sonra bıraktığı hasar. Allahtan gözükmeyen bir yerde de her gün görüp kafayı takmıyorum oraya.
  13. Routinues

Tam olarak kesin bir şey yok henüz ortada bu videonun sonucunu bekliyorum 1770914012 GP'nin gerçekten çoğu ürünü kalitesiz hatta kendi fikrimi söyleyecek olursam %90 ürünü çöp. Hornete geçmeden önce motosikletimde gp'nin yüzükden kaldırma sehpasını kullanıyordum hornet de yüzük takılmadığı...
  14. Routinues

Şekli şemali ve malzeme kalitesi berbat bunun arkadaşım bundan aldı memnun değil. Civata deliklerini bile doğru düzgün açamamışlar.
  15. Routinues

Dainese dry balaclava alınır mı

Motomax'den %40 garaj indiriminde aldığım Shima Balaklava X-Comfort Siyah balaklavayı kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim.

Yeni mesajlar