RoMe0 kullanıcısının son içeriği

1. RoMe0

Yok BöyLe bişiy :)

varmı BöyLe bişiy Adam qidona oturup stopy yapio yau :) Bu arada GKN snnde Hayalin Var içinde :) iKWey6UtZSU Bu Linkde izleyemeyenler içn http://www.youtube.com/watch?v=iKWey6UtZSU
  2. RoMe0

Ghost Rider YAKALANDI... :)

Ghost Rider Yakalandı Arkadaşlar Sirkeci Arabalı Vapur İskelesinden Harem İstikametine Doğru Giderken Görüntülenen Ghost Rider Kameralardan Hiç de Çekinmedi... 9h3FUpV_RpA&feature=related :queen::queen::queen:
  3. RoMe0

RoMe0 Ve KaraŞimŞeği

Evet ArkadaşLar Emanetin Can ı Tez oLuyomuş GerçekTen... Bugün Sattığım Zat La yoLda kaLdım... sattığım Vatandaş Rica etti Bilen bilir Değişicek GrenajLar Vardı onların Değişimi bugün yapılaCaktı.. Çalışıyomu Kendisi Dedi Sen Götürürmüsün Servise Dedim tmm. aLdım motoru Grenajları Almaya...
  4. RoMe0

Honda Cbr 900 RR Mı? Hyosung GT 250 R Mi ?

Kavasaki Zx9 R Mı? Hyosung GT 250 R Mi ? Bişey Danışmak İstedim 1999 Model 13,000 Km de Honda Cbr 900 RR 'ın bana Eksileri Veya Artıları Ne olur? 7500 Ytl Edermi Temiz Kazasızsa ? ve 2007 model 7000 km de Hyosung GT 250 R iLe kıyaslarsak Sonuçta Birisi 2007 Model Birisi 1999 Model Ama Birisi...
  5. RoMe0

Bağdat Caddesinde Saksıya Çarpan Motorize Arkadaşa Geçmiş Olsun !!!

Evet Arkadaşlar 01.10.2008 Tarihi akşam saatleri Bağdat Caddesi Tarafında Gilera marka runner model kırmızı siyah renkte plakası okunmuyodu kuyruğa gizlemişti Motoru Olan Bi Arkadaş Yol Kenarındaki Saksıları Görmeyip Çarpıp DevrilmiştişTi Ayağındaki Şişlik Sebebiyle Hemen Buz Tedavisi Yapıldı...
  6. RoMe0

KaraŞimŞeğim Gitti :(..

eVet ArKadaşLar KaraŞimŞeğim BideNeM Zatım Gitti SAtıLdı Bayramdan Sonra Vedalaşıyorum DüldülümLe oooOF ooF :(... :salut::salut::salut::salut: Nuxus 250 Vb. Bu tarzda Temiz İkinci eL bişiyLer GörenLerin Duyanların HaberLerini beqLiorum :(... :salut::salut::pr::pr:
  7. RoMe0

Help Mee :(

Arkadaşlar 2006 Model 4000 Km de Bi Mondial 150 Zat ım var Motorumda Hiç bi Sıkıntım yoktu ancak asya servisi bi arkadaşım Debriyaj balatasının iflas etmiş olduğuınu söyLedi... Sizce NasıL bi Balata , Kaç Ytl Civarı Ve Bi Ay Civarı Hergün Kullandığım Motorda Kalkıştaki Dur kalklardaki titreme...
  8. RoMe0

SeLaMziiii

Evet Arkadaşlar bende bundan Sonra SizLerLeyim ikinci eL bi 150 Zat buLdum ve aLdım inşaLLah Hayırlı oLur. Merhabalar Hepinize... BuDur Abi bnM aLdıım Yürümeye Çalışan Emektar